Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sina olidki siit veel puudu
Rõõmsalt tervitan sind-pole sust ammu midagi kuulda olnud
No tegelikult kaotas ju Kaljule selle mängu Nunes, kes läks oma tavapärast ilulööki tegema aga kahjuks sai seekord latile pihta..... Seekord läks nii... kahju aga elu läheb edasi......
Sina olidki siit veel puudu
Rõõmsalt tervitan sind-pole sust ammu midagi kuulda olnud
No tegelikult kaotas ju Kaljule selle mängu Nunes, kes läks oma tavapärast ilulööki tegema aga kahjuks sai seekord latile pihta..... Seekord läks nii... kahju aga elu läheb edasi......
Hakkate mus nüüd tihedamalt kuulma, sest muin endale vidina millega saan mobiililevialas olles internetti kasutada.
Nunese kohapealt on sul 100 % õigus.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kalju ei kaotanud konkreetselt kohtuniku pärast. Ma oleks selle teema ka siis tõstatanud kui Kalju oleks võitnud. Asi on kallutatud kohtuniketegevuses, seekord võttis Tohveri eest vastu otsuse Karutoom. Nii need asjad ikka ei käi.
Ja selge, et see otsus muutis olukorda väljakul kui ka Kalju mänguplaani.
Karurtoom oli olukorrale lähedal. Tithti võtavad abid vastu otsuseid, kuna nad näevad selgemalt. Teile kui rünnata armastavale meeskonnale peaks sellised lahendused ju meeldima, kuid kui teie vastu need sünnivad siis on nuttu ja hala ojadena.
Lõpetuseks öeldes siis sellised taklangud olgu need siis läbi palli või otse jalga tuleb jalgpalli mängust välja juurida ja mängijat eemaldades antakse antud situatsioonidele selge signaal, et nood tegevused on out.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
kui nõuda, et EJL tegelased ei võtaks sina siis miks seda klubijuhtidel võimalik ja sobilik teha oleks?
Üldiselt sul, mul ja kel iganes on oma arvamus ja siin seda vist kuidagi ei muuda
Naljatilk oled ausalt. Vaata asi on selles, et EJL peaks olema ERAPOOLETU. Saad nüüd aru, mis vahe on sellel, et Kuno siin kirjutab ja sellel, et isikud, kelle otsused mojutavad jalgpalli sama palju kui valjakukohtunike, kirjutavad oode oma lemmiklubidele?
Naljatilk oled ausalt. Vaata asi on selles, et EJL peaks olema ERAPOOLETU. Saad nüüd aru, mis vahe on sellel, et Kuno siin kirjutab ja sellel, et isikud, kelle otsused mojutavad jalgpalli sama palju kui valjakukohtunike, kirjutavad oode oma lemmiklubidele?
Olen ainult 3 õlut joonud, aga ei saa sittagi sellest jutust aru.
Äkki keegi tõlgiks?
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
üldiselt ütleks nii et EJL-i peaks kuuluma nihukesed inimesed, kes ei ole seotud ühegi klubiga, vaid töötavad ühiselt eesti jalgpalli ja selle arengu eest.
Muidugi mai mõtle mingeid juhmardeid, kes jalgpallist mitte midagi ei tea.
Kõige rohkem käivad ajudele mingid anonüümsed sõnavõtjad.Siin aastaid seltsimehed jagavad oma nime all selgitusi,siis kargavad välja targutama mingi x-nime all tegelased tatti pritsima.Ja siis on nad suured otsustajad,kes-kus hüppab?!
Samuti ei tohiks klubi presidendid hüpata foorumites.
Ütlesin seda analoogsete lauluridade peale.Kuno võiks ka endale Perse nimeks panna ja siin ilgelt tolmu keerutada,niiet keegi halligi aru ei saaks.On olemas julgemaid,on aremaid tüüpe.Minu arust kui inimese isik on teada,ajab ta mõistlikumat-kontrollivamat juttu.
P.S. Saame tuttavaks,smörgäsbord,mina olen Raivo.Millistes foorumites sa veel mölised oma "õige" nime all?
Kommentaar