Nii halale paneb kena punkti rrrrrrrri poiss Ott http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=329205
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustno türademaa ja usa... jube normaalne ju, kui klubidel on ambitsioon tõusta tippu ja nad ei karda selle nimel investeerida... kui üldse kuskile elus jõuda tahetakse, peab olema julgust võtta kohustusi ja julgust vastutada... niisama paigal tiksumine on võib-olla sulle mokkamööda... õnneks on olemas ka julgeid ja ettevõtlikuid selle.
nothing personal... aga sa pras vingud veits liiga palju...
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAga mina viisin Kalju Austraaliasse. Kuno sa oled nõrk mu kõrval ja arenguruumi sul on.
Silver võib sulle pilti näidata, kui sa ei usu.
Rein! Kallis!!!!
Ärme unusta kuidas mina Kalju USAsse viisin!.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSee on soccerneti foorum, mitte klubi foorum.
noo ma tean, et sul PraS on vimm Kalju vastu aga lõpetaks selle maha tegemise nüüd siin? mismõtet sel on? vastupidi peaks Kunot & CO kiitma, mis nad on seni suutnud korda saata
Kommentaar
-
Konstruktiivne kriitika
Raputades tuhka pähe ka endale nyyd-siis need inimesed kellel on midagi asjaliku öelda ei lahmi väga siin ja muudes foorumites vaid avaldavad oma arvamuse enamsti ikka otse sellele isikule kes nende arvates väärib seda kriitikat ja on valmis asju muutma.....
Aga teistpidi kiites siinseid kriitikuid siis nende kriitikat on kindlasti kuulatud ja mingeid muutusi tehtud-alati pole neid lihtsaltk ohe nii näha......I`m not scared of dying, I just dont want to
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmeil on sõnavabadus ja enda väljendamis vabadus Eesti Vabariigis
noo ma tean, et sul PraS on vimm Kalju vastu aga lõpetaks selle maha tegemise nüüd siin? mismõtet sel on? vastupidi peaks Kunot & CO kiitma, mis nad on seni suutnud korda saata
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsa oled liiga palju ballackiga vaidlen'd.
Muudele loomadele, lindudele ja tegelinskitele: Kaua võib veel vaielda, sõimata ja vinguda paari asja pärast (viimased leheküljed)?
Kommentaar
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar