Algselt postitas -Raul-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustMnjaa........, kõlab kõhedusttekitavalt aga mr Kõiv on homse mängu väljakukohtunik! Tema viimane etteaste Hiiul, Kalju-Tulevik mängul lõppes Novikovile antud 2 kollasega. Loodan siiralt, et ta homme lollusi ei tee ja mängu ära ei riku!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustTa nagunii on ju Kalju vihkaja ja annab kaljule roppu moodi kollaseid. Vähem vingumist ja halamist kohtunike adr-l. Olge ise mehed ja mängige ning võitke mäng mitte ärge halage koguaeg kohtunike ja mõne teise aspekti kallal.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustÜkskõik millisele Kalju poolehoidjale öelda, et mängu vilistab Hr. Kõiv siis on kuulda vandumist, et miks topitakse teda Kalju mängu vilistama, sest paraku pole temalt tulnud ühtegi korraliku vilepartiid vaid kallutatud Nõmme Kalju vastu. KOHTUNIK PEAB OLEMA ERAPOOLETU!!!
Minge tehke omale kohtunikupaberid, selle asemel, et siin kiunuda.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNutt ja hala!!!
Minge tehke omale kohtunikupaberid, selle asemel, et siin kiunuda.
Kommentaar
-
Sergei Ratnikovi lahkumisetendus Hiiul, ärge maha magage! Päeva peale paraneb ka ilm. Avatud baarid ja pakutakse erinevaid suupisteid ja sööke.
Kes peale Kalju mängu koondist vaatama, siis need saavad Hiiu jaamast 18.54 rongiga. Seega ei jää ka koondis nägemata.
KOHTUMISENI HIIUL"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas sanchez Vaata postitustVeel üks miilits, tuleb kiitma hakata muidu väänatakse ära
Kiunub ikka see koer kes jalaga sai!
Kui vanus lubab, siis võid ka sina omale EJLi kohtunikupabereid tegema minna. Seni, aga tegele nudismiga edasi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ma ei tea, minus küll see mingit erilist halba emotsiooni ei tekita, et Kõiv vilistab. Kohtunik nagu kohtunik ikka. Võibolla tookord tegi rämeda vea, aga kes siin Eestis ei teeks? Tasemelt on Kõiv mulle varasemalt hea mulje jätnud ning loodetavasti tuleb täna erapooletu või siis koduvõistkonnale kallutatud vile
Fännklubil kah paluks varem kohal olla, seoses suure publikutungiga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar