Võiks siinkohal küsida, et äkki juba aitab Õhtulehest? Mnjaa, sain täna veelkord kinnitust, et paar kuud tagasi tehtud otsus Õhtulehe tellimine oma firma kontorisse lõpetada oli õige otsus. Kallutatud repliigid Kalju aadressil on muutunud juba tavaliseks. Meenuvad Kalju-Flora kohtuniketegevuse repliik, antiturunduse repliik ja neid võis veel olla. Kui aastaid tagasi oli Levadia paha rollis siis täna hakkab tunduma, et kellegi karvane käsi ässitab Järvelat võtma Kalju suhtes teatud positsioone. Millegagi ta kunagi rahul ei ole. Vaevalt niisama keegi viitsiks oma energiat Kaljule kulutada või ma eksin?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Nende pihta, kes midagi teevad, on väga lihtne näpuga näidata. Samas pole mõnede meeskondade puhul lihtsalt millestki kinni haarata: kasvõi seesama kunagine paha Levadia, kellega nüüd harjutud on ning kes vaikselt oma asja ajab, või Trans, kelle kodumängudel käib stabiilselt kahekohaline arv pealtvaatajaid.
Pagana rumal see keskerakondlik komme valjuhäälselt teisi maha teha ja ise tähtsa tegija näoga ringi käia.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Püüdes mitte maha teha, aga puhtalt oma personaalse mätta otsast asja vaadates, siis pole see Järvela artikkel nii vale midagi.
Olgem ausad, enamus siia Kalju poolt toodavatest kohvimaa "pallivõluritest" pole kaugeltki sellisel tasemel, mida neilt oodatakse. Felipe Nunes, okei, üsna õnnestunud diil, aga ülejäänud??
Ei puuduta nüüd otseselt brasiillasi, aga võõrleegionäre üldisemalt. Vasques! Siia tulles oli kära kui palju a la andekam veel kui tema FC Zürichis mängiv vanem vend. Mis välja tuli? No vabandust, aga tema ei saa kunagi mängima FC Zürichi eest. See, kes temas mingit talenti nägi, pidi poolpime olema.
Kindlasti on Hybrid_Soldier näinud Kalju mänge rohkem kui mina, aga selle vähese põhjal ma Murilo Maccarit ka mingiks teab mis mängijaks ei peaks. Koha mängib välja, jah, aga sama koha suudaks võrdväärselt ka eestlased välja mängida.
Pimentel - ei pea just eriline jalgpalli asjatundja olema, et näha, see mees on täiesti keskpärane mängumees.
Kuno on kunagises varasemas kommentaaris öelnud, et Kalju eesmärk on saada kõige kvaliteetsemaks. Minu arust on Kalju eesmärk saada iga hinna eest kõige multikultuursemaks, kvaliteedile siin erilist rõhku küll ei panda."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Eks kvaliteet tuleb tasapisi,labi kvantiteedi.Vaja ikka proovida,labi mangude,labi trennide,ega see kvaliteet isajanesest nagu marg m... ju valja ei huppa...Uks asi,mis mehest raagitakse enne tulekut,teine asi,kuidas ta sobib satsi igas mottes.
Natuke vara veel Kaljule peale lennata,millele rohku pannakse,millele ei.Liigutakse samm-sammult,ja see on igati OK mu meelest.Erinevad kultuurid vaid tihendavad konkurentsi ja tostavad taset.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustNatuke vara veel Kaljule peale lennata"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Et mitte ise viriseda, siis konstruktiivsuse mõttes pakuksin Ott Järvelale välja mõned teemad, millest ta võiks kirjutada, kui ikka tugev kihk peale tuleb ja ennast sulepeast sama raske eemale hoida, nagu puuri pistetud tiirasel tuhkrul kranaatõuntest.
Võiks kirjutada sellest, kuidas on võimalik, et aastal 2009 vilistavad mõned ML-i klubid jätkuvalt nõuetele nagu toitlustus mängudel, riigikeelne teadustus jne.
Siis võiks kirjutada sellest, et miks on ML-i suurklubid Flora ja Narva publiku külastatavuselt tabeli 2 viimast.
Samuti oleks huvitav rääkida EJL-i ja Flora omavahelisest seotusest.
Ja siis, kui kirjutamiskihk on ikka väga tugev, siis võiks ju kirjutada spordiajakirjanike ja Kalju fännide vahelisest jalkamängust, kus lp. väravavaht Järvela pidi enda seljatagant nii mõnegi palli korjama.
Ott, sa tead mu mailiaadressi ka, kui nendest teemadest jääb väheks, siis kirjuta mulle, ma saadan sulle veel ideid."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustVõiks kirjutada sellest, kuidas on võimalik, et aastal 2009 vilistavad mõned ML-i klubid jätkuvalt nõuetele nagu toitlustus mängudel, riigikeelne teadustus jne.
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustSiis võiks kirjutada sellest, et miks on ML-i suurklubid Flora ja Narva publiku külastatavuselt tabeli 2 viimast.
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustSamuti oleks huvitav rääkida EJL-i ja Flora omavahelisest seotusest.
Viimane tundub rohkem isikliku ärapanemisrõõmuna.
Kui Ott ülestõusnud teemade kirjutamisega hakkama ei saa, siis võiks ju Martin asja käsile võtta. Kriitika on edasiviiv jõud!"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKindlasti on Hybrid_Soldier näinud Kalju mänge rohkem kui mina, aga selle vähese põhjal ma Murilo Maccarit ka mingiks teab mis mängijaks ei peaks. Koha mängib välja, jah, aga sama koha suudaks võrdväärselt ka eestlased välja mängida.
Minu meelest pole põhiprobleem selles, et Kalju endale sihilikult välismaalasi hangib, vaid Eestist lihtsalt pole tasemel mängumehi väga palju saadaval ja samas nendegi eest peab üleminekutasusid maksma. Floral on pea kahe meeskonna jagu mängijaid (FLora+Tulevik), kuid nende eest küsitakse sageli 50000+ krooni üleminekutasu. Eesti maanduvad Brassid on klubita ja seetõttu tulevad tasuta. Niisamuti võib Brasiilase ostmise puhul mõne pärli otsa koperdada, kellega edaspidi äri teha.
Kommentaar
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMinu meelest pole põhiprobleem selles, et Kalju endale sihilikult välismaalasi hangib, vaid Eestist lihtsalt pole tasemel mängumehi väga palju saadaval ja samas nendegi eest peab üleminekutasusid maksma.
Samas, on võõrmängijate toomisel omad riskid. Selge, et neid ei tooda siia "aitähh" eest mängima, vaid üldjuhul kuuluvad nad klubi suurimapalgaliste mängijate hulka. Seega lasub juba seeläbi treeneril nagu kohustus neid rohkem mängitada (milleks siis kõrgepalgalist pingil hoida), samas kui nende palgatase ja mänguoskus ei pruugi sugugi kooskõlas olla.
Ma ei ütlegi, et Kalju probleem on see, et ta võõrmängijaid toob. Tugevamat kodust liigat tahame ju kõik, iseasi, kas need kõik toodud mängijad ka midagi-kedagi tugevdavad."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSellega, et eestlastest samaväärseid mängumehi saadaval pole, sellega ei taha küll kuidagi nõustuda. Üleminekutasude kohapealt ei oska suurt kaasa rääkida.
Samas, on võõrmängijate toomisel omad riskid. Selge, et neid ei tooda siia "aitähh" eest mängima, vaid üldjuhul kuuluvad nad klubi suurimapalgaliste mängijate hulka. Seega lasub juba seeläbi treeneril nagu kohustus neid rohkem mängitada (milleks siis kõrgepalgalist pingil hoida), samas kui nende palgatase ja mänguoskus ei pruugi sugugi kooskõlas olla.
Ma ei ütlegi, et Kalju probleem on see, et ta võõrmängijaid toob. Tugevamat kodust liigat tahame ju kõik, iseasi, kas need kõik toodud mängijad ka midagi-kedagi tugevdavad.
Kommentaar
-
Otseselt ainult palgaküsimuses on Kaljul kasulikum hoida palgal brasse kui eestlasi. Ja siin Eestis asjalikke mängumehi küll väga üle ei ole, ainukesed kes pmst saadaval olid, olid TVMK kutid, kellest 2 said ka Kalju mängijateks.
Levadiast on pmst võimatu kedagi osta. Flora pakub mängijaid, kes on piisavalt vanad, et ei ole kasulik neid hoida, et välja müüa. Hurda saime, Palatut ei tahtnud, Kasimiriga oli nagu ta oli. Või siis pallureid, kes pole esimese suurusjärgu tegijad. Ning Sillamäe ja Narva oleks nagu muust maailmast eraldatud. Rohkem siin Eestis materjali pole.
Ning väljast tõime veel tagasi Novikovi. Minu arvamuse kohaselt on kõik brassid kasulikud, kui nad saaksid mängida oma õigetel positsioonidel (mitte et Arruda ja Pimentel peavad mängima äärekaitses, saavad ka seal hakkama, kuid on selgelt näha, et positsioonivalik jätab seal väga soovida ning ei tunta ennast kindlalt). Kuigi samal tasemel mängijaid leiab näiteks isegi youtubest tohutult, vaja ainult otsida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar