Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Su hoomor,iroonia kui ka niisama nali üldjuhul siiani ilge PASK olnud
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kuulge poisid, lõpetage ära juba palun. Otsige mingi hobi omale või midagi. Väljas ilus ilm, minge tehke sporti näiteks. Tulin jooksmast just ja ütlen, et kaiff oli.
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
Hobi on olemas,Mängin 3-mandas liigas jalgpalli,teen ausat tööd jne,Aga see hübriid on omaette huumor,vb solvan sind ja teie rühimitust,aga Anna andeks SEE MEES ON NALI
Hobi on olemas,Mängin 3-mandas liigas jalgpalli,teen ausat tööd jne,Aga see hübriid on omaette huumor,vb solvan sind ja teie rühimitust,aga Anna andeks SEE MEES ON NALI
Kommentaar