Algselt postitas Vova
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Vova Vaata postitustKas Maarjamäel on mingi tribüün ka või peab kuskilt väljaku kõrvalt mängu vaatama ?
Lisaks Kalju mängule on mul vaja seal olla erinevatel mängudel alates kell 10-st hommikul juba"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Duublisse on lisaks registreeritud veel endine Levadia ning Ajaxi väravavaht Mihhail Lavrentjev, mõned aastad tagasi jättis üpris hea mulje, väga suure potentsiaaliga väravavaht.
Aga sellest on muidugi kahju, et info Kaljumäe kohta oli väär. Hea poiss, kes järgmisel hooajal võiks vabalt juba olla põhikeskkaitsja Kaljus.
Järgmises Kalju - Kalev kohtumises lööb Kõlu kindlasti endise koduklubi vastu puuri kah täis
Kommentaar
-
Algselt postitas m2xxx Vaata postitustKunstmuruväljakul peaks tripkad olemas olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustVäga üllatavad avaldused Kaas Rene poolt .
Kommentaar
-
Algselt postitas Vova Vaata postitustEi tea midagi, ütleb just ära mis teda häirib ja miks selline ootamatu otsus üldse tuli tema poolt pigem!
Mina siit küll välja ei loe, mis teda täpselt häirib, alaliitu silmas pidades eelkõige.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustkeegi eile lubas, et Kalju poolt tuleb pommuudis. milles see pidi seisnema? Neemelos? miks ta siiski Levadia kasuks otsustas? tahab meistriks?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar