Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma eelistaks eestimaist ja sisemist ilu
Jõudu teile homseks mänguks!
Lp. Hr. SEN
lõpetaks selle jama? kui sul ajaviiteks midagi teha pole, siis mine korja metsa all maasikaid , hinga värsket õhku ja rahune maha.
Kui sa aga seda tobedat kommenteerimist siin ei lõpeta, siiis sorry mulje sinust - milliseks see kujuneb ...
Kusjuures sain ka teada , et Sen "pidi muidu tore mees olema" , kahjuks see praeguse hetke juures ei kajastu.
Meie Fännid(kes käivad mängudel ja on RAHUMEELSED) oleme sõjakirve maha matnud ja vabandanud olukorra pärast - siiski me oleme inimesed !!!
Ja olen täiesti eesti keelne ja eesti meelne Pärnu tüdruk - vene keele oskused on vähesed !!!!
seega tee omad järeldused loodan, et see sillamäe teema saab ükskord läbi, lähme siiski jalkaga edasi ja loodetavasti rahumeelselt.
Tänud Nõmme Kaljule küllakutse eest, meie fännklubi liikmed olid väga tänulikud ja eriti Teie peatreeneri mängueelse kommentaari üle.
Olete laupäevaks organiseerinud toreda ja huvitava ürituse.
Meie fännklubi on seal esindatud, küll mitte täies koosseisus
Kohtumiseni
Oo, kas Sillamäe fännid kavandavad laupäeval ka Nõmmekate eeskujul oma rinnalihaseid eksponeerida? Siis võiks ju lausa vaatamagi tulla!
Lõpeta ära nüüd. Rinnalihaseid näitasid kohalikud elanikud,joodikud ja muidusööjad,mitte sillamäe fännid.
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Aitab küll juba Sillamäe-Florast, homme on Kalju-Sillamäe ning täna jagatakse CC Plazas tasuta pileteid sinna kohtumisele. Kõik kella viiest CC Plazasse !
Kommentaar