Algselt postitas Somebody Someone
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustJa ma tõesti loodan, et peale selle laulu kasutusele võtmist ei hakka jälle kõik Meistriliiga meeskondade fännid seda kasutama.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas kriitikameel Vaata postitustPipi on ju teadupärast ka üks mäng, mille reegleid mina päris täpselt seletama ei hakka. Kas nüüd tuleb välja, mis klubid on tegelt pipimänguga tegelejad ja ms klubid jalgpalliga.
Mehed, laulge ikka jalgpallist!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustaga miks mitte? teie võtate ju kümnete teiste fännirühmade laulu üle, miks ei või kõik ülejäänud Eesti fännirühmad sama teha? Aga mis puutub seda ettekannet, siis kindlasti võtke asi täna kavasse - plaanin asja täna kaema tulla, seega kandke ikka ilusti ja ette!
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustÄrge liialt ka erutuge Homme teeme me kogunemisel peaproovi ja sellest ka järeldame, kas ikka laulame seda. Aga laul tuleb 90% tõenäosusega esitusele Kui teha, siis ikka korralikult!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustTehke kindlalt videomaterjal ka, ei tea kas jõuan kaema seda
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustVõibolla video teeme mõni järgmine mäng, kuna täna siiski esmaettekanne Video võiks siis teha kui laul ikka 100% küps on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustJookseb see laul ültse Eesti keeles hästi riimi?
Mäng oli suhteliselt kohutav. Esimesel poolajal oli Kalju jube mis jube, lahendused olid idiootsed ja kaitse eksis päris tihti. Peale Savitski punast mäng elavnes, Kalju hakkas väga ilusti mängima ja kõva pressing oli, aga seda ei osatud ära kasutada ja löödi kõigest üks värav. Julgen väita, et man of the match (Kalju poolelt) oli raudselt Martin Hurt
Kommentaar
-
Eemalt kuuldes oli laul esimese esituse kohta talutav - mõnest sõnast oli raske aru saada. Nagu aru saan loeti tekst maha. Samas eeltööd oli piisavalt tehtud. Väga elav laul oli teistega võrreldes!
Esimesel poolajal ei olnud midagi vaadata. tuleviku press oli suht tugev. 2. poolaja algul oli asi juba vastupidi ja lõpus olukord suht tasavägine. mõned minutid veel ja vast oleks mõni värav veel kukkundpane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!
Kommentaar
-
Ma ka vaatasin, et on mingi laul, millest ma midagi aru ei saanud. Äkki tuli see sellest, et esilaulja oli küll kõva häälega, aga kehva diktsiooniga - ei tea. Mäng oli nagu ikka Eestis, selja taga rääkis Aavo Sarap mingi üliemotsionaalse Kalju asjapulgaga, kuda Pohlakul puudub südametunnistus ja paar inimest kõrval istus mingi vinge dekolteega ilus tüdruk - tegin ka pilti, aga telefon laeb. Laulu, mängu, seljataguste professorite ja dekoltee võitluses võitis dekoltee, mis sai minult kõige enam tähelepanu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar