Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Veel eelmine aasta oli madalamates liigades selline kord,et duubelvõistkonnas saadud karistus kõrgemale liigale ei kandunud ja vastupidi.Näit.kolmas ja neljas liiga olid täiesti kaks eri asja ses suhtes,said ühes mängukeelu,võisid teises ikka edasi pallida.Ma täpset reeglistikku ei tea selle kohta praegu,aga kas midagi on muudetud?Vaevalt Kaljuski keegi teadis...väga mage värk,Elvast oldi kenasti üle.
Teises liigas kehtis see mängude vahelejätmise reegel ka eelmisel hooajal. See, et Kalju-II siiis 3.-s mängis, pole vabandus. Aga, noh juhtub ikka.
Super. 6:2 võit. No igati võimas mäng, vaieldamatult Kalju selle hooaja parim. TVMK kaitseliin oli Miti vastu ikka täiesti abitu ja Savitskil oli kah hea päev
Veel eelmine aasta oli madalamates liigades selline kord,et duubelvõistkonnas saadud karistus kõrgemale liigale ei kandunud ja vastupidi.Näit.kolmas ja neljas liiga olid täiesti kaks eri asja ses suhtes,said ühes mängukeelu,võisid teises ikka edasi pallida.Ma täpset reeglistikku ei tea selle kohta praegu,aga kas midagi on muudetud?Vaevalt Kaljuski keegi teadis...väga mage värk,Elvast oldi kenasti üle.
Kuno oli helistand jalgpalliliitu ja kysinud kaartide kohta öeldi et kõik on korras nii et see on kyll kivi nende kapsaaeda
Kuno oli helistand jalgpalliliitu ja kysinud kaartide kohta öeldi et kõik on korras nii et see on kyll kivi nende kapsaaeda
Ma ei ole sellega nõus, et jalgpalliliit peab teadma, mis seisus on kõikide klubide duublite jne. mängijate mänguõigused. Ilmselt oli Tammo registreeritud duublisse, vähemalt hooaja alguses oli justkui nii. Nende liigadevaheliste kaartidega peavad küll klubid ise hakkama saama. Küll Ajax ka üks kord oma vitsad saab, neil mängivad ju II liigas pidevalt MLi nooremad mängijad. Ja kaarte neil juba jagub. Aga siiamaani on puhtalt pääsenud.
Super. 6:2 võit. No igati võimas mäng, vaieldamatult Kalju selle hooaja parim. TVMK kaitseliin oli Miti vastu ikka täiesti abitu ja Savitskil oli kah hea päev
Kui ma Käärile helistasin ja küsisin,et kuidas pingil on,siis vastas ta,et ta kodus TV ees ja limpsib õlut.Ei tea kuidas ta kolli veel lõi?
Kommentaar