täitsa lõpp
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Super Kalju, super!!!!!!!!!!! Selline elamus et oioi!!!!!
Alguses lasime omale kaks suht lolli väravat lüüa, aga poolaja lõpuks õnneks suutsime viigistada. Ja siis teisel poolajal lõime võiduväravaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Kogu sektor läks hulluks!! Super fänlus oli täna ja meeldiv oli vaadata, et isegi lapsevanemad ja lapsed kes meie fännisektorisse tulid, hakkasid kaasa elama! Nõmme Kalju, I love you!
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustTandre, see rottidesüsteem käib sul läbi rohkemgi veel kui selles lauluviisikeses ainult, eks?!!! Ärgem siis väga maha ka salgame tehtud tegusid,
Kommentaar
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustSuper fänlus oli täna ja meeldiv oli vaadata, et isegi lapsevanemad ja lapsed kes meie fännisektorisse tulid, hakkasid kaasa elama! Nõmme Kalju, I love you!
muidu oli väga tore jalkaelamus
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustent laulsite ikka homoseksuaali laulu...
Kommentaar
-
Algselt postitas Somebody Someone Vaata postitustNojaa, ütleme nii, et Tohver suutis meid lihtsalt nii närvi ajada. Keeras ikka parajalt jama täna
ta eksis mõnes situatsioonis ja seda mõlemale poole.
Felipe peanltinõudmine, mille pärast Getulio ära saadeti, oli täpselt selline olukord, et kui penalt oleks antud, oleks see õige penalt olnud. Samas õige otsus oli ka mitte anda. Täiesti 50-50. Viga oli, aga kas nii karm, et peaks penalti andama. Minu meelest täpselt siuke nii ja naa värk.
Tohveri suhtes ei pea te kurjad olema. Pigem keerasid rohkem käru äärekohtunikud.
Flora teine värav oli ilmselge suluseis. Olin I poolajal säästukal ja see toimus täpselt minu liinil. Äärekohtunik oli aga mängijatest maha jäänud ja ei näind seda. Sulgu oli küll oma poolteist meetrit. Tohver tahtis teada, kas oli sulg või mitte ja vaatas äärekohtuniku poole. See lippu ei lehvitanud. Kui Kalju mehed protestisid, siis sellele ta ka viitas.
Ja II poolajal teine äärekohtunik näitas mingi hetk auti valele poole.
Esimesed 20 minti mängust oli küll tunne, et siit tuleb Kaljule pakk, ent respekt, et suudeti 2-0st tagasi tulla ja 3-2 võita. Kalju tänane parim ründepaar oli Felipe-Balbinot.
Ja Hermanson ikka väga julge poiss. Kolmelt poolt jalad tulevad, et palli lüüa ja tema hüppab nõks enne neid pallile. Üäris hirmutav...
Kalju fännid olid ka väga häälekad, florakaid kuulis vaid korra esimesel poolajal. Aga ega neil polnud ka palju mille üle rõõmustada. Kaitseliin on Floral ikka väga nigel...
Kommentaar
-
Kogu meie sektor oli tubli, olen uhke teie yle. M2ng oli ilus, inspiratsiooni meestel jagus ja k6ik oli super, ainuke asi mille yle v6iks reaalselt viriseda oli publiku number mis ei olnud lootetud. Siiski K6ike head s6pradele pantritele ja loodan, et seda kordaminekut t2htistab t2na iga panter omamoodi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar