Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma olen kuulnud, et Kaas lõpetab, kuid Hermansoni kohta kuulen esimest korda! ???
Kas ma ajan midagi segamini ja polnud mingit uudist, et Hermanson kavatseb viimase hooaja tippjalgpallis kaasa teha? Aga nüüd sigines minusse ka kahtluseuss.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kas ma ajan midagi segamini ja polnud mingit uudist, et Hermanson kavatseb viimase hooaja tippjalgpallis kaasa teha? Aga nüüd sigines minusse ka kahtluseuss.
Eesti jalgpalli meistriliiga klubi Nõmme Kalju kapten ja väravavaht Rene Kaas on otsustanud pärast käesolevat hooaega oma eluga edasi minna ja putsad varna riputada.
No selge, Kaasi kohta ma teadsin isegi, aga millegipärast oli meelde jäänud, et Hermanson ka. Kena kuulda, et Janno-poiss veel kindaid varna ei riputa. Eesti tasemel täitsa korralik puurilukk.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Tänane mäng hakkas küll puhtalt kaitsesistumisega aga...
1. Istu palju tahad kaitses aga enamasti lüüakse siis ära ka 1 värav.
2.Peale 1-0 kaotus seisu jäämist Kalju ärkas ja rünnakud muutusid järjest ohtlikumateks. Löödi 2 ilusat väravat ja oldi võidus kinni nii kaua kuni sekkus kohtunik mängu (taas see kohtunik). Mikk Haavistule tehti täna korduvalt karmilt haiget ja kohtunik ei reageerinud ühelgil korral kaarti näidates mängu. Tekib küsimus, et MIKS?
3. Meeskond mängis hästi ja nad väärisid võitu täna taas Flora üle. Viik maitses ka neile halvasti kuigi selles ei olnud nemad süüdi, mehed tegid kõik mis oli nende võimsuses.
4. Fännid, tublid olite taaskord. Meeskond tänas meid taas südamest ja koos me võitsime, mis siis et tabelisse läheb ainult 1 punkt kirja.
5. Teisipäev vajab meeskond veel suuremat fännide toetust, et võita oma esimene mäng Balti Liigas.
6. Bosniast tulid ka tervitused meile kohale, koos kiidusõnadega
Kommentaar