Paide ja Kuressaare tegid elu mängud ja tegid ära lihtsalt. Ei ole siin rohkem ega vähem midagi öelda. Paide muidugi tegi terve turna imet. Tõesti ei oleks osanud oodata neilt sellist mängu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Aastalõputurniir rikub vist mu aastavahetuse, kuid tore oli, isegi väga tore. Möllu sai, fännidele meeldis, tundus, et ka uutele mängijatele. Päris 30 000 tribüünil ei olnud nagu Mehhikos, aga usun, et vähemalt viimase mängu emotsioon oli selle lähedane.
ON AINULT 1 NÕMME KALJU, mitte et see saal miskit näitaks, aga materjali tundub olevat, ei mäletagi, mil nii hea emotsiooni sain.
Kommentaar
-
Algselt postitas sanchez Vaata postitustMuide Gomese tugev külg on peaga mäng ja nõrk külg tehnika ja maast mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas UrmoT Vaata postitustVaadates Kalju tänaseid vastaseid, Kure, Kalev, Paide, Viljandi, siis tundub, et nõmmekatel on kõva eeldus see turniir äragi võita. Kõik tugevamad mängud peeti eile ära juba.
ah, mul lihtsalt tore meel
Kommentaar
-
Jaa emotsioonid on super. Näha oli, et viimases mängus töötas fännide ja mängijate koostöö suurepäraselt Uued kutid on kõik väga head ja uueks hooajaks on materjali küll, nagu eelnevalt mainitud. Ootame uut hooaega, et näha samu kutte suurel väljakul, kuna ega seal saalis saab mängija oskustest 20% ainult teada umbes.
Super!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustTäpselt vastupidine Vitalile ju. Äkki saate kahepeale lõpuks ka ühe ründaja endale.
Kommentaar
-
Oli tõesti viimane aeg, et Jevdokimov ja Võtti endale korralikud ning ilusad vormi saaksid.
Vabandan Kalju fännide ees, kellele ma selle postitusega ämbri kraesse valan, ma lihtsalt pidin. Ja neiu viljandlane, kes mind tatiks sõimab, kui on isu vastata, siis PMi nagu Sul tavaliselt kombeks
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustOli tõesti viimane aeg, et Jevdokimov ja Võtti endale korralikud ning ilusad vormi saaksid.
Vabandan Kalju fännide ees, kellele ma selle postitusega ämbri kraesse valan, ma lihtsalt pidin. Ja neiu viljandlane, kes mind tatiks sõimab, kui on isu vastata, siis PMi nagu Sul tavaliselt kombeks
nU pooldame ikka neid ilusaid mustanahalisi "poisse",kes viivad Kalju ML kullale hooajal 2010. Edu!!!Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar