Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitustKaljus pole staare, ainuke "staar" on veel Brasiilias ja ei saa lennuki peale
Ja kui Jevdost rääkida, siis minu arvates just kiirus tema kõige nõrgem külg ongi. Muidu nõustun enamuse meelise öelduga.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSelgitad äkki mis neil lennikutel viga, et lendu ei tõuse?
Ja kui Jevdost rääkida, siis minu arvates just kiirus tema kõige nõrgem külg ongi. Muidu nõustun enamuse meelise öelduga.
Lennukitel pole midagi viga, sellega peaks kõik öeldud olema
Kommentaar
-
Ainuüksi Jedo on rokem väärt kui 70 k.
Hea diil, tundub et Kalju on ikkagi tuleval hooajal tugevam kui mullu.
Samas saab näha, loodetavasti ei palgata noori ja suht andekaid Eesti mõistes pingile, nagu keegi juba tabavalt märkis.
Jõudu ja jaksu!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Käivad mingid jutud, et nö üleminekusumma puhul tehti tasaarveldus(t) palgavõlgnevusega, mille kohaselt Flora rahakott vaevalt eriti paksemaks läks, ehk sai(d) vähemalt mängija(d) siiani saamatajäänud palga kätte.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitustEelmise hooaja lõpu poole, käis nimede variantides ka Tõnis Starkopfi nimi läbi - mis temast saand, pole ise tahtnud või pole klubi tahtnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustPeaks ju Levadia hingekirja kuuluma?
Kommentaar
-
Praegune eesti noorte enda nimekirja meelitamine tunub isegi palju parem kui nende brasside või muude välismaalastega. Üldiselt on ikka nii , et oma liigas häid tulemusi saada peavad sul olema mängijad kes on selles liigas head. Eelmine aasta pandi ikka brassidega pange tahate seda tunnistada või mitte. Ei süüdista ainult kaljut kah selles kuna vb tõesti nad ei kohanenud selle kunstmurul mängimisega. Ega see kunstmurul mängimine nalja asi pole , kohe kui kukud on põlved lõhki. Samas võiks ikka välismaalasi kah olla aga nad peaksid siis olema paremad kui meie omad või vähemalt millegi heaga silma hakkama nagu seda on Felipe(oma tehnikaga). Balbinot oli hea aga kui tervet hooaega ei suuda mängida pole väga kasu. Jõudu ja jaksu Pantritele, ütleb ju eesti vanasõnagi " mis valesti see uuesti " isiklikult loodan , et järgmine hooaeg saate top3 Eesti jalgpallile tuleb kasuks kui rohelised võimult mõneks ajaks lahkuksid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustStarkopf võiks küll saada võimaluse mingis Meistriliiga meeskonnas mängimiseks. Täitsa huvitav oleks näha, kuidas ta hakkama saaks. Madalamates liigades on ikka väga pädev väravakütt olnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar