Algselt postitas Piksenool
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas joosep2 Vaata postitustIgasugu vantide ja tontidega tehakse lepinguid aga eesti poisid saadetakse pikalt! Mingi tegevdirektor ka ju Terehov, mis sealt ikka loota kui jälle ühe eesti klubi vandistumist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustNo Dmitri Kovtunovitš on ju venelane. Okei saan aru, kui miski kauge esivanema tõttu on hakanud jooksma perekonnanimi Kovtunovitš, siis eesti kodukeelega ja -meelega inimene paneks oma lapse eesnimeks näiteks Tarmo või Kristjan, mitte Dmitri või Sergei. Tarmo Kovtunovitš´it saaks juba ajaloo keerkäikude tõttu võtta eestlasena. Eika ja PraS ma võin vististi kihla vedada, et Teie eesnimed on eesti omad? Samamoodi võib kihla vedada, et Dmitri/Sergei/Vladislav perenimega Tamm või Kask on venelane. Loomulikult ei ole see alati nii, aga 80% julgen kindlalt lubada.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpaar piksenoolt veel..
Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Vähemalt Kalju teema saab postitusi, mida on taga aetud
Saba nimel,
PiksenoolAlgselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpaar piksenoolt veel..
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustSelle pildi oleksid võinud ju postitada teemasse "Nagu kaks tilka vett" ja juurde lisada minu profiili. Olen paljastatud, aga pohh. Kuigi ma nüüd ei saa aru, et kas ma olen mingis oma postituses öelnud, et vihkan vene nimega pallureid, või vihkan vante? Proovisin pisut olukorda selgitada, et miks arvab Timmu, et "Tallinna Uhkus" on täitumas vantidega. Ja see, et ma igat oma mõttekäiku üritan lahti seletada, toob kohe võrdluse nende ülalolevate piksenooltega? Ma pean pigem madalalaubalisteks neid foorumikülastajaid, kes hakkasid mu postituste taga otsima mingit russofoobiat. Saage üle oma kompelksidest. 26.04 aastapäeva puhul tõstan ka teie terviseks
Joosep2 lt oleks oodanud küll eakohasemat postitust, aga küllap on nüüd nii kibestunud, et Tiit Kaljus lepingut ei saanud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Vähemalt http://jalgpall-ee.sn13.zone.eu/team...U-19&year=2009 andmetel puudub Dmitri Kovtunovitšil eesti kodakondsus. Sealt saidilt leiate teisigi JK Kalju mängijiad, "kes Hiiu mändide all üles kasvanud" ja kes Kaljut esindavad.
Kommentaar
-
No siis on asi selge. Varem oli ta ilma kodakondsuseta mängijate hulgas ja hooaja keskel, kui ta kodakondsuse sai, et jõudnud info mängijate registrisse, kus teatavasti on 10 000 mängija ringis. Kui Kalju registreeris 2009. aastal oma U-19 Eliitliiga meeskonda, siis anti ilmselt nimekiri vanade andmetega ja nii jäigi kodakondsuse vahetus kirja panemata.
Uskuge mind, ei ole kerge kõiki vigu märgata, kui esitatakse selliseid andmeid, kus vead sees. Registreerimine toimub teatavasti regajate jaoks ekstreemsetes tingimustes, kus loetud päevadel registreeritakse kümneid või koguni sadu meeskondi tuhandete mängijatega kokku. Ja kui on nimekiri, siis viga sealt leida pole kerge.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar