Algselt postitas asdf
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustKuna hooaeg hakkab vara, lund on palju siis mängitakse varuväljakutel nagu Sportland Arena jne. Katsuge need ajutised ebameeldivused üle elada ja jalgpalli nautida. Sooja kevadega tulevad ka mugavused.
Kommentaar
-
Eilne korvpallimäng TTÜ ja Kalevi vahel näitas väga selgelt, kumb tehnoloogia on õigem, kas koolitada oma poisse ja anda neile 2-3 aastat kõvat kogemust ning siis tulemusi saavutada või tuua iga aasta kalleid leegionäre, kes mängivad tujutult. Lõpptulemus oli see, et kordi väiksema eelarvega klubi ning kordi väiksemate palkadega mängijad tõmbasid koti pähe.
Analoogne olukord on Kaljus, kus lõpuks, kolmandal hooajal, mõisteti et arukas on teha mängijatega pikaajalised lepingud. Kui võrrelda Kaljut näiteks Levadiaga, siis tegelikult ju oskustelt ei jää meie selle hooaja mängijad küll kuidagi maha, vahe on lihtsalt selles, et ühed on natuke rohkem palli koos tagunud kui teised.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustEilne korvpallimäng TTÜ ja Kalevi vahel näitas väga selgelt, kumb tehnoloogia on õigem, kas koolitada oma poisse ja anda neile 2-3 aastat kõvat kogemust ning siis tulemusi saavutada või tuua iga aasta kalleid leegionäre, kes mängivad tujutult. Lõpptulemus oli see, et kordi väiksema eelarvega klubi ning kordi väiksemate palkadega mängijad tõmbasid koti pähe.
Analoogne olukord on Kaljus, kus lõpuks, kolmandal hooajal, mõisteti et arukas on teha mängijatega pikaajalised lepingud. Kui võrrelda Kaljut näiteks Levadiaga, siis tegelikult ju oskustelt ei jää meie selle hooaja mängijad küll kuidagi maha, vahe on lihtsalt selles, et ühed on natuke rohkem palli koos tagunud kui teised.
se muidugi minu nägemus, kuid usunn, et mitmed nõustuvad minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas flo Vaata postitustkuule asdf.vaata kus see peldik oli sellel mängul. Nahk läks nurgalööki sooritama ja peldik jalus.naljakas oli pärast veel telest vaadata,sellist momenti ,et mingi vend sooritab nurgalööki ja peldik kaadris koos nurgalöögiga.Sellist pilti näeb ainult eesti jalgpallis
Selline suhtumine on kurb: esmalt öeldakse, et kuradi jalkaliit, peldikut pole. Kui selgub, et peldik oli, öeldakse, et kurat, vaata, kus kohas see peldik oli, ja nii edasi...
Peldik on siin muidugi eriti humoorikas näide, aga täpselt samamoodi on enamike asjadega: selle asemel, et kunagi midagigi positiivset näha, on negativism kuubis, käib lahmimine. Mina kiidan omalt poolt kõiki staadionite haldajaid, kes sellisel talvel suutsid staadionid korras hoida (mitte ainult Tallinnas, vaid näiteks ka Tartus oli väga hästi väljaku ümbrus, sh publikule mõeldud ala puhtaks tehtud).
Vabandust off-topicu pärast, liigume edasi Kalju teemas.
Kommentaar
-
Kallid kaasfoorumlased fcfloraforever ja PraS, eks see mis Tartus toimus sellest mul endal ainult teada, see mis teiste inimestega tagasisidena jõudnud. Eks alkohol on tarkade jook ja seal eriti targalt seda ei tarvitanud, aga õnneks jõudsid kõik kaamerad minuga koju tagasi, seega pildid ja video olemas nagu näha, nii et pole hullu. Kõigil juhtub kui vägijoogiga pikem paus on sees olnud. Peaasi, et staadionil tribüünil tegin häält ja seal ei juhtunud lollusi
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
Kommentaar
-
Ajakirjandus teeb oma tööd, jalgpallurid oma. Ma ei näe midagi põrutavat sellistes pealkirjades. Kui mina töötaksin ajalehes, mõtleksin veelgi intrigeerivamaid pealkirju välja, et oma palka välja teenida. Ja igasugune reklaam on reklaam ja toob ilmade paranedes täismaja Hiiu staadionile. Seega on leheneegrid ka meie kaudsed müügimehed. Andke aga tuld ja valage õli tulle, see on ainult hea kogu jalgpallile!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustSina, Andres Vaher?
http://arhiiv2.postimees.ee:8080/leh...1/15/krimi.htm
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustAjakirjandus teeb oma tööd, jalgpallurid oma. Ma ei näe midagi põrutavat sellistes pealkirjades. Kui mina töötaksin ajalehes, mõtleksin veelgi intrigeerivamaid pealkirju välja, et oma palka välja teenida. Ja igasugune reklaam on reklaam ja toob ilmade paranedes täismaja Hiiu staadionile. Seega on leheneegrid ka meie kaudsed müügimehed. Andke aga tuld ja valage õli tulle, see on ainult hea kogu jalgpallile!
ma pean tunnistama, et mulle see levadialaste loomaia asi väga meeldis. see lõi mu meelest kohe hea humoorika alguse fännide omavaheliseks võitluseks, et kes keda. kes on loovam, humoorikam jne. ootan pantrite vastulööki järgmisel korral. või siis suudab Levadia fänniklubi asjale veel vinti juurde keerata?
ütlen ära ka (lihtsalt, et asi selge oleks), et ma ei ole kummagi võistkonna toetaja, minu klubi on kahjuks esiliigas ja teine klubi neljandas. a see selleks mängul sain üllatuslikult aga nautida eestlasest olümpiavõitja seltskonda. kes teda nägi ja ära tundis, võib ennast premeerida kommiga
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar