Seda mõtlesin minagi, et kui see skandaal lõppeb Transi kahjuks, siis on see vesi Kalju veskile, kuna eeldatavasti saadaks koht Euroopa liigas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKui Trans visatakse liigast välja, siis eeldatavalt ei tohiks lasta neil mängida ka Euroopa liigat, mis peaks koha tooma Kaljule
Sisuliselt on Tammeka ja Lootus juba poolfinalistid ju. Satuvad seal vastakuti ja ongi üks neist finalist. Ma ei tea, kas neil on üldse UEFA litsents olemas, et sinna pääseda.
Kommentaar
-
Kohad kohtadeks aga mingit Transi kultuuri näitas ka eelmise hooaja Hiiu staadioni ukse lammutamise juhtum. Kui ikka kala mädaneb peast, siis sellised väidetavad Transi vägiteod ei olegi väga üllatavad. Aga mind teeb hoopis murelikuks see, et väga mitmed ettevõtjad, kes on tahtnud tuua oma rahanatukese jalgpalli ja Kalju toetuseks, on täna mulle helistanud ja küsinud, et mida kuradit teil seal jalkas jälle toimub?? Nõukogude ajal oli jalkal ja hokil halb mekk küljes, et vene rahvusest mängijad domineerisid nendel aladel, nüüd on uued kaasaegsed haigused tekkinud, mis inimesi vutist eemale peletavad. Just hakkas nagu Meistriliiga ühtlaselt ja huvitavalt peale...Oleme kõvasti oma aega ja ressursse kulutanud, et Kaljut ja ka kaudselt kogu jalgpalli promoda Tallinnas (Eestis?), aga nüüd siis sellised negatiivsed uudised. See tõmbab kõvasti sponsorite ja pealtvaatajate huvi maha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustTsiteerin üht hea kommentaari:
eesti jalgpall? kari õiendavaid tiblasid, venemeelne, madal petmine, 3,5 pealtvaatajat keskmiselt mängus, mängitakse ju lumehangede vahel. Pange mehed parem tööd tegema. Petised.
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustnagu siin varem kuskil foorumis keegi kommenteeris, et eestikeelse meeskonna puhul vaikiti asi maha, mõned aastad tagasi, ma veel imestasin, kust see komentaator seda teadis.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustMa ei tunne poisse küll, aga kas mulle tundub valesti et Võtti ja Kuusk piltidel sassi aetud?
Kommentaar
-
Leppige siis homseks ilusasti transrasvadega enne mängu kokku, kes võidab, kes lööb, millal lööb ja kuipalju lööb, muidu transidel ja nende rahanäljas sõpradel, transistoritel, jälle paanika majas, kukuvad bettides rapsima ning Betradar uuesti punane nagu verest nõretav sovetski plagu.
Aidake rahanälgivaid idavirukaid aga silmad on neil nii ausad, nii ausad....
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustLeppige siis homseks ilusasti transrasvadega enne mängu kokku, kes võidab, kes lööb, millal lööb ja kuipalju lööb, muidu transidel ja nende rahanäljas sõpradel, transistoritel, jälle paanika majas, kukuvad bettides rapsima ning Betradar uuesti punane nagu verest nõretav sovetski plagu.
Aidake rahanälgivaid idavirukaid aga silmad on neil nii ausad, nii ausad....
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKalju sõbrad, kas homme sektoris "Trans liigast välja" vmt plagu kah on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar