Gurp Bander
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustSul on kehvem eesti keel kui 5. klassi õpilasel
Kommentaar
-
Palun vabandust, Habe, et ma nii halvasti oskan eesti keelt Loodan et sa tead vene keelt paremini.
Palun vabandust ka, kui ma sinu tundeid puudutasin. Aga sa ju ise näed, et meeskonnas ei ole kõik korras ja ilus. Sa võiksid küll soovitada soccerneti inimestele mu IP blokeerida, kuid sa parem soovita mängijatele olla vait, kui neile kõik meeldib ja elu on lill. Sina oled veel üks naiivne, kes mõtleb, et päkapikud on olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustSul on kehvem eesti keel kui 5. klassi õpilasel
Soovitus soccerneti inimestele, selliste postituste tegevate inimeste ip aadressidel keelata soccerneti foorumites postitamise.
Kurb panter, minu postitus ei ole suunatud sulle, niiet ära sellepärast pead vaeva.
Kommentaar
-
Ma ei saa nüüd aru, et kas Kalju on nii kõva klubi, et sinna pääsemiseks peab ise peale maksma. Nagu F1 või WRC kus osalemiseks mõnel andekal on vaja paksu rahakotti. Muidugi tegu võib olla ka kibestunud Vitali Šuganoviga, kes praegu siia postitab. Papa Šuganovil sai raha otsa, et poissi veel Kaljus pidada ja Vitja tuli siia kurtma. Kolmas võimalus on muidugi tore ja peen huumor.
Leegionäride nimel,
PiksenoolAlgselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
kas muidu nende ududega tehti ka 3 aastased lepingud nagu eesti omadega, kui nii, siis mingi agent tegi eriti hea diili - 4 turisti eestis ja natuke plönni tiksub iga kuu. Need turistid ei viitsi trenni isegi ronida, neid tuleb kaikaga sinna peksta ja ise kohale toimetada, siis teevad trenni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustMa ei saa nüüd aru, et kas Kalju on nii kõva klubi, et sinna pääsemiseks peab ise peale maksma. Nagu F1 või WRC kus osalemiseks mõnel andekal on vaja paksu rahakotti. Muidugi tegu võib olla ka kibestunud Vitali Šuganoviga, kes praegu siia postitab. Papa Šuganovil sai raha otsa, et poissi veel Kaljus pidada ja Vitja tuli siia kurtma. Kolmas võimalus on muidugi tore ja peen huumor.
Leegionäride nimel,
Piksenool
Kurb, kurb, kurb
Kommentaar
-
Kokku-lahku kirjutamine pole sul ka just kõige tugevam külg.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar