Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
-
„Need kaks punkti panevad mõtlema. Olime uimased ja arvasime, et edu on kindel, kuid lõpuminutil karistas Paide meid ära. Edaspidi peame silmas pidama, et nõrkade meeskondade vastu tuleb vähemalt kahe väravaga juhtima minna,” ütles Terehhov
Selline avaldus ajab küll marru, kuidas sa nimetad võistkonda, kellega sa viiki mängid, nõrgaks?
On ikka kaks erinevat mõistet - eeldatavalt nõrgem võistkond ning nõrk võistkond. Eks homme ole näha, kes on nõrk ja kes mitte!
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustKuuled , siin üks esmaspäeval sai käidud Õismäe Humanitaar gümnaasiumi kunstmurul palli tagumas ning kas ma eksin kui ütlen , et tegite kella 19-21 kuskil sel vahemikul seal trenni ? Nii huvi pärast küsin , kuna tundus ,et olid seal treener vms
Aga davai.. Kalju ühed, kahed ja kolmed, neiud ja noored meistersportlsed.. Flora-Kalju karikamänguks sättige sammud Sport Arenale ja tulge toetage Pantrid sammu võrra lähemale karikafinaalile ja Euroopale!"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustSport Arenale
sammu võrra lähemale Euroopale!
Ja mina mõtlesin siiani, et Eesti asub Euroopas
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKus see asub?
Ja mina mõtlesin siiani, et Eesti asub Euroopas
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustVäga huvitav mängujoonis Kaljult: kaks söötu ja suvalt pikk pall ette.
Kommentaar
-
Algselt postitas tiriam Vaata postitustnagu inglismaal juba :P
Turundust on tehtud küll, nüüd võiks rõhku panna sisu arendamisele. Muidu maetakse need promo peale kulutatud kroonid tühja auku, sest miks peaks mõni uus staadionikülastaja sellist jama vaatama?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar