seda oli nats hale vaadata kuidas kalju juhtkond enne mängu lõppu areenilt lahkus.Võidud ja kaotused tuleks ikka meeskonnaga koos üleelada või mis?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Sorry aga Albani on kehv. Kui esimene mäng oli korralik siis kõik muu on kehvasti läinud. Aeg vist koju saata või pingile jätta mees järele mõtlema, mis ta töö väljakul on. Duublis noori kutte küll, kes mängiks motivatsiooni pealt ainuüksi paremini ning lisaks on noored:P Et arenemis võimelised. Äkki oleks aeg mõelda selle peale.
MASENDAV.
Kas Teever on lahkumas, et täna ei mänginud??? Tuult tiibadesse!!! Koondis vajabki uut meest sinna ette tipuründesse. Kõlule vist jääb hetkel veel Teeveri saapad suureks aga mõne aja pärast loodetavasti ta on juba võimeline asendama Teeverit. Kogemusi ja mänguaega ainult vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas flo Vaata postitustseda oli nats hale vaadata kuidas kalju juhtkond enne mängu lõppu areenilt lahkus.Võidud ja kaotused tuleks ikka meeskonnaga koos üleelada või mis?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustDuublis noori kutte küll, kes mängiks motivatsiooni pealt ainuüksi paremini ning lisaks on noored
Aga väga hea meel on Dmitri Kovtunovitši üle. Kutt on alles 18 ja ta oli vaatamata ühele suurele prohmakale üks meeskonna parimaid kindlalt. Temast võib täitsa midagi tulla.
Kommentaar
-
Algselt postitas flo Vaata postitustsina see ei olnud Petsinhoaga.Aga kahjuks sina ei ole ka juhtkond.Sa oled lihtsalt pantrinahas poiss,kes on ülendatud kannupoisiks anna andeks.
Kes sealt juhtkonnast siis ikka lahkus enne mängu lõppu?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustKui nii, siis nii.
Kes sealt juhtkonnast siis ikka lahkus enne mängu lõppu?
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitust100% kindel ei ole aga Kunot nägin meie tribüünilt mööda minemas väljapääsu poole ja kui käimlat läksin kasutama siis teepeal teda tähele ei pannud kusagil...kuna ei otsinud spetsiaalselt siis ei tea kas läks ära või mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas tark mees taskus Vaata postitustMa niisama huvi pärast küsin mitu õhuvõitlust Bruno võitis? Ja Mario mõtle palju Unibetist tagasi võis tulla kui enda vastu panna
sha la la la laaaa
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKõlule vist jääb hetkel veel Teeveri saapad suureks aga mõne aja pärast loodetavasti ta on juba võimeline asendama Teeverit. Kogemusi ja mänguaega ainult vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mister Vaata postitustNahhuj mis kuradi asi see Giovani Albani on? enne hooaeg asai loodetud, et kõige asjalikum võõrleegionär üldse, aga see vend on ajaloo kõige kehvem keskkaitsja Meistriliigas absoluutselt. Saatke sinna Itaaliasse see vend tagasi raisk!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustminu tagasihoidlik arvamus on selline, et vennal ei ole häda midagi. ma ei tea, mis analüüsiva pilguga teie küll tema mängu vaatate aga minu arust on ta täitsa oky mängija eesti jaoks. aga noh mida mina ka tean mängijatest... kalju fännide viga on see, et nad ootavad kohe mingit ime meest siia lammutama aga kui ta oleks väga hea, siis ta ei mängiks ju eestis või mis? ma arvan, et olge rahul, mis teil on ja toetage oma meeskonda edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustminu tagasihoidlik arvamus on selline, et vennal ei ole häda midagi. ma ei tea, mis analüüsiva pilguga teie küll tema mängu vaatate aga minu arust on ta täitsa oky mängija eesti jaoks. aga noh mida mina ka tean mängijatest... kalju fännide viga on see, et nad ootavad kohe mingit ime meest siia lammutama aga kui ta oleks väga hea, siis ta ei mängiks ju eestis või mis? ma arvan, et olge rahul, mis teil on ja toetage oma meeskonda edasi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar