Algselt postitas Mister
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Algselt postitas elx Vaata postitustKui Mister nägigi kedagi, siis tõenäoliselt nägi ta lihtsalt uusi nägusid, kuid ühtegi uut nimepidi öelda ei oska, vähemalt tema jutust jääb praegu selline tunne.
Kommentaar
-
Algselt postitas emergencyexit Vaata postitustvalesti tundub siis äkkiBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustisegi mina tean :P
tln- ida-virumaa (info liigub kiiresti )
Igatahes on mul hea meel, kui need 2 teie klubiga liituvad (Y)FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMul ka, vähemasti on hea meel, et üks nendega liitub, kasu temast eriti nkn pole Aga see teine juba võib täitsa abiks olla.
ja öelge ne nimed, mis te vigurdate.
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustärge hakake taas ajama seda joru, kui mängija Florast lahkub, et "ta oligi nõrk aj vilets jne." elage üle, saage aru, kui inimene ei suuda enam olla teie poliitika patrioot, et "jalgpalli mängitakse jalgpalli enda, mitte raha pärast". raha on ka vaja, et elus püsida.
ja öelge ne nimed, mis te vigurdate.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustlisaks mängijatele on ilmselgelt ka floralik "kes teab see teab" teema Kalju juurde imbunud.
ärge eputage, rääkige välja, kõik ei saa/taha päevast päeva mändide vahel luuramas käia.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustoliver konsa kaljus
Kommentaar
-
Oliver Konsa kohta ütles üks võrdlemisi arukas treener: "Kui ta joomise asemel jalgpallile keskenduks, tuleks temast väga hea mängija."
Noh, loodame. Kuigi mul on täitsa kahju Konsat praegu vaadata, meenutades, milline ta kunagi Tammeka eest oli.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar