Algselt postitas Medrox
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Viljandi Tulevik II
Collapse
X
-
missa ajad. ML mehi oli ikka 5 aintAlgselt postitas kaitz Vaata postitustVaadates koosseisu siis... nujh kolm mängijat tuublist teised ML vennad
Tulemuseks võõrsilt 0:1 Levadia II vastu,värav 89' kurb aga tõsi.
Kommentaar
-
Kurb aga tõsi on see ,et sa ei saa ikka asjadest üldse aru. Vaata Tuleviku meistriliiga hetkelist koosseisu ja võrdle seda duubli ja levadia II mänguga.Algselt postitas elx Vaata postitustSelle kõige juures on kurb aga tõsi see, et ML Tulevik saab Levadia duublilt pähe.
Kommentaar
-
enamus neist kes ML mängijatest duubli eest mängisid ongi duublisse regatudAlgselt postitas kaitz Vaata postitustVaadates koosseisu siis... nujh kolm mängijat tuublist teised ML vennad
Tulemuseks võõrsilt 0:1 Levadia II vastu,värav 89' kurb aga tõsi.
Kommentaar
-
OK seda nüüd küll,aga teevad ju Tallinnas koos põhi Tulevikuga trenni,pidasin seda silmasAlgselt postitas Katzuu Vaata postitustenamus neist kes ML mängijatest duubli eest mängisid ongi duublisse regatud
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Mitte midagi ei üritanud tõestadaAlgselt postitas kuramusevaim Vaata postitustja ma ei saanud ikka veel aru mida sa selle väitega tõestada üritasid, Luide?
,aga eks siis mõtle veel
Olen see kes olen
Kommentaar
-
miks teised peavad mõtlema, kui sina seda ei tee?Algselt postitas kaitz Vaata postitustMitte midagi ei üritanud tõestada
,aga eks siis mõtle veel
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
nujh,misseals ikka,aga see,et Tuleviku II avanes võimalus pääseda üleminekumängust,tuleb vaid ära kasutadaAlgselt postitas kuramusevaim Vaata postitustüha enam, Luide, jääb mul sinust kummaline mulje. ma ei tea kust küll sinusuguseid tehakse.
vabandust OT.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
küll poisid kasutavad ,täna põhist ka toetus olemasAlgselt postitas kaitz Vaata postitustnujh,misseals ikka,aga see,et Tuleviku II avanes võimalus pääseda üleminekumängust,tuleb vaid ära kasutada
Kommentaar
-
Nu ei kasutanud:sAlgselt postitas Katzuu Vaata postitustküll poisid kasutavad ,täna põhist ka toetus olemas
Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar