Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti liiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas 818 Vaata postitust
    Anna andeks seltsimees, aga Kalju tänase võidu üle ma rõõmustama küll ei kavatse hakata

Kobistasite kuidagi ära, kuid üldise mängupildi järgi pekstakse teie värav teises voorus umbe...

Näe, nüüd tuleb välja, et kaljul oli siiski kohapeal kõvasti "fänne"...
    Lollide vabandustega laisad puberteedikud olete pigem, mitte fännid!
    No sellisel juhul oli eile Floral ka nullilähedane publikuarv. Eriti nagu ei paistnud mitte kedagi seal olevat, statistikas on ka täpselt 150, seegi on väga sürr number ja justkui võlutud sinna,et ilusam oleks.
    Kainelt mõtlev inimene saab muidugi aru,et A le Coq Arenal rahvas lihtsalt valgub laiale nende a la 9000 istekoha peale. Aga kainusest Florakatele pole ju midagi rääkida!

Teiseks te võiksite natukene viisakamad ka olla oma staadioni vastu, kui otsatribüünil olid kõik kohad suitsukonisid jms. täis siis ei ole just meeldiv, ilmselgelt need pärinesid juba eilsest. Lisaks tilkus seal veel vett koguaeg kusagilt kaela seega sai väheke soliidsem istekoht endale otsitud kaugemal. Samas Floral pole ju palgaraha kellegile maksta ja ilmselt koristajaid pole teil enam ammu seal.

Üldiselt oli ju edukas päev kodumaisele jalgpallile ja valdav osa Kalju jalgpallipublikust tunneb head meelt nii Narva kui Flora tulemuse üle. Kurb,et madalalaubalised fašistid ainult nii kurjad ja Eesti jalgpallist vähem hoolivad on!

Kommentaar

Kulla Innar

Me olime üheskoos ja tegime häält, erinevalt teist.

Selle konide jutu koha pealt on sul tuline õigus, aitäh, et sellele tähelepanu pöörasid....
      Võtan kriitika arvesse ja nõustun sinuga, seega üritame otsida järgmiseks mänguks oma sektorisse mingisugused ämbrid vms.
      Kas te istusite lausa meie otsatribüünil? Ma loodan siis, et teie fänniarmee kõik kolm inimest omalt poolt konisid meie sektorisse maha ei visanud ja vabandan, et keegi meist teie jaoks vihmavarje hoidma ei tulnud. Aga järgmine kord hoidke parem eemale

"Madalalaubalised fashistid"... Tee või tina, kuid ma Ei võta sellist iseloomutust omaks, ka mitmuses mitte...
      Ning ma arvan, et üldiselt on täiesti normaalne see, et ma ei rõõmusta ühe klubi edu üle, mida ma sügavalt põlgan. See on mu isiklik arvamus ja arutelu alla edaspidi ei kuulu!

Jõudu
      Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
        Äge, et Eesti klubid on edukad, vinge.

Loomulikult laias plaanis pole vahet kas statal on 50 hinge või 100 võrreldes 1000-nde, 10 000-ga aga mis puutub statistikasse, siis see peab olema ülivõimalikult täpne. PUNKT! On statistika tulemid kurvad või mitte, statistika PEAB olema täpne, muidu pole see statistika vaid huinjaa ja avalikkuse petmine.

Publikupuudus on Eesti jalgpalli suurim valulaps ja publiku staadionilemeelitamine peab olema nii klubide kui alaliidu prioriteet number kaks.
        Täpne statistika on ju ... ülivõimalik.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

jalgpalli abc järgi peaks Eesti klubide edu(5:1,2:1 ja 2:1) nüüd publiku järgmises voorus staadionile tooma..
          järgmises voorus küll mäng võõrsil aga peale seda. vaatame.

Kommentaar

Algselt postitas Meintz Vaata postitust
            Kas ma olen ainuke kellel tundub, et Transi mäng ei võinud just kõige puhtama sisuga olla.
            Siauliai platsil 2 mängijat põhist,Narval 6 mängijat.

Kommentaar

Oh jh... See on Eesti jalgpall, ii et ärge vinguge. (Tõestus)
              "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Mis natsi- ja fašistivärk teil kipitab kõik aeg, ma'i saa aru? Ennevanasti oli see f-tähega sõna ikka idapoolsetel ja -meelsetel huulil, kui eestlastest räägiti, nüüd ma näen, et kaljukas sõimab juba florakat natsiks. Nagu mida vit*u?

Aga muidu: ma käisin eile töölt koju sõites statalt läbi, nägin teise poolaja pea täielikult ära. Esimene värav oli puhas luck, teine oli ilus, selle eest küll viis pihku Jevdokimovile. Võit on võit, kodus on ikka tore võita ja hoolimata kaljufänniks mitteolemisest on mul Eesti klubi võidu üle alati hea meel - aga sisetunne ütleb, et hoolimata Prinsi heast tööst saate anaalpoleerimist tunda Ventspilsis...

Kommentaar

Nice...Narva Transi niii suur võit oli küll kenaks üllatuseks. Minu silmis Narva Transi respekt tõusis...see nii suur võit tuli küll minu jaoks nagu äike selgest taevast.
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  tagasi, hinga sügavalt ja
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

Ma ei cheer ükskõik Balti meeskonnad, nad kõik on nõme.
                    Aga kui ma oleks sunnitud cheer keegi oleks Eestis

Kommentaar

Eile päeval olid spordiennustuse koefid transil ja kaljul vastavalt 5,5 ja 13
                      Kokku koef 71,5
                      Isegi 100 eeguga oleks päris korralikult pappi saanud

Kommentaar

Transi mehed avastasid, et enda võidu peale panustamisega teenib sitaks rohkem?

Kommentaar

Algselt postitas Privatte Vaata postitust
                          Ma ei cheer ükskõik Balti meeskonnad, nad kõik on nõme.
                          Aga kui ma oleks sunnitud cheer keegi oleks Eestis
                          Dude, don't google-translate, we can understand English better.

Kommentaar

Kalju mäng : http://www.youtube.com/watch?v=A5CoKGW04BI
                            Narva mäng : http://www.youtube.com/watch?v=IyVrelcMpv8

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                              Eile päeval olid spordiennustuse koefid transil ja kaljul vastavalt 5,5 ja 13
                              Kokku koef 71,5
                              Isegi 100 eeguga oleks päris korralikult pappi saanud
                              Trios oli Transil 2 ja Kaljul 5, ei usu et nii suured need konfi vahed on saitidel!

Kommentaar

Algselt postitas fizth Vaata postitust
                                Trios oli Transil 2 ja Kaljul 5, ei usu et nii suured need konfi vahed on saitidel!
                                Eile kell 13:30 oli igaljuhul 5,5 ja 13, enne mängu algust 2,85 ja 9

22.09.2010 17:00 JK Trans Narva - Siauliai
                                1X2 1
                                2,85
                                4,25
                                5,50

22.09.2010 19:00 JK Nõmme Kalju - FK Ventspils
                                1X2 1
                                9,00
                                13,00

Kommentaar

Working...
                                X