Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TVMK
Collapse
X
-
from Pohjala stadium
Algselt postitas PraS Vaata postitustKäisid vaatamas ning ehk räägid kuidas vastaste nr 17 mängutase ka paistis?
kui Honka palli võitis, siis nende ründajad ja poolikud tõusid kiirelt ja see otsus täiesti õigustas ennast, sest TVMK ei suutnud kuidagi palli tagasi võita, honka aga seevastu viis palli kiirelt ettetõusnud ryndajatele. Honka mängis ilusti ja üllatavalt palju kõigutati palli mööda maad. Fanera keskkaitsed (kacanovs ja rimas) olid uimased ja jäid tihtipeale julgestusega hiljaks ja mängijate jagamisega hätta. Õnneks ei suutnud vastased oma paremust kastis maksma panna - loe: finišist jäi puudu. Ja kui ma õigesti mäletan siis oli nr 17 just yks selline mängija, kes väga hästi küsis palli, kui palli sai siis mängis osavalt TVMK kaitse üle, ainult jah - realiseerimine oli puudulik.
Teine poolaeg fanera mängupilt muutus. suudeti ära kasutada asjaolu, et honka mängis lahtist jalgpalli - palli võites nõelas tvmk terava(ma)lt. Kohati jäi mulje, et äkki oli eilne jaanipäev faneralastele liiga teinud ja äratus toimus alles teisel poolajal.
Teleš - enesekindel. Ainult korra pillas tsenderduse, iagti tip-top. tvmk parim.
Saviauk - stabiilne, kiirusega jäi oma äärele oluliselt alla. Mängis hingega.
Kacanovs - esimene poolaeg üllatavalt lahja, teine poolaeg oluliselt parem.
Rimas - kacanovsi koopia
Volodin - jäi oma äärega hätta, õnneks töötas terja palju tagasi ja toetas noorukit.
Borissov - stabiilne esitus, kahju et leetmat kõrval polnud
Sarajev - pole lihtsalt harjunud keskpooliku rolliga
Ossipov - alahindas vastast ja ylehindas enda võimeid
Terehhov - oleks võinud mängu rohkem enda peale võtta. kui oli vaja ise triblada siis söötis ja kui oli vaja sööta, siis jälle võttis enda peale. Ytleks, et väljakumängijatest tvmk parim
Konsa - peamiselt lamas, siiski teenis yhe päris ohtliku karistuslöögi. Siiski ootaks mehelt, kes alustab inglaste vastu põhis. Natuke kabedamat esitust soome 4nda klubi vastu.
Dobrecovs - 2 varianti: kas potentsiaal jääb rakendamata või seda lihtsalt pole. Koos ossipovi, rimase ja kacanovsiga suurimad pettumused.
Ženjov - sekkus hästi, oleks võinud varem sisse tuua
Gussev - nagu ikka - võitis paar peapalli ja kõik
Mašitšev - sekkus viimasel minutil, sai korra palli ja näitas kohe teravust. Minu hinnangul selgelt parem kui ossipov.
TVMK edasipääs - fifty-fiftyminge Kingissepa praami peale
Kommentaar
-
Hea ülevaade eelmiselt tegelaselt.
Ma lisaks veel seda ,et Savi mängis tõesti hingega ja innustas mehi kogu aeg.Samas ei saanud ma kohati Konsa tegemistest aru. Kas ta tahtis mängida või mitte. Appelleeris kogu aeg kohtunikule ja laiutas platsil käsi ,kui iga puudutuse peale pikali kukkus ja kohtunik vilet ei andnud. Kui üks väga ohtlik olukord ja üks karistuslöögi teenimine välja jätta siis tundus Konsa mäng väga tahtejõutu. Koondise ründajalt ootaks küll rohkem hinge ja jõulisust.
Masha ja Zenjovi oleks võinud varem sisse tuua.
Fanera on rahvusvahelistes kodumängudes ennegi täiesti ära kukkunud ning sellepärast tuleks mängida sama taktikaga nagu Soomes ,kus jõudu jätkus kogu mänguks.
Kui edaasi saavad siis Aalborg! Tugevam igatahes ,kui Honka.FCF Forever
Kommentaar
-
ei ole väga aega saanud enam Soome vutti jälgida, kuid Honka puhul on tegemist vägagi huviatava satsiga. Siin juba mainitud numbrid 10 ja 13 ja 17.
Kaks esimest on Saarinen ning Weckström, esimene neist ka juba tõsisem staar, mänginud palju ka koondise eest. Weckströmi mäletan kui ta oli noorem ja mängis veel sellises "legendaarses" klubis nagu Allianssi, siis loodetai temast uut keskväljavõlurit. Ja viimane number-17 on noor ja andekas Puustinen, kes esindab juba ka noortekoondisest, samamoodi on väravavaht Maanoja ja kaitses veel mõned poisid. Ja lõpetuseks on veel Honka satsis mitmeid endisi HJK tegijaid nagu Hakanpää, Helin nö vana kooli mehed.
Väga huvitav sats on ja kui vaadata Soome liigat, siis on nähe et resultatiivsusega on neil viimasel ajal juba sealgi probleeme.
Pühapäeval mängu vaatama...
Kommentaar
-
Algselt postitas tommi1971 Vaata postitustHow much are tickets of that TVMK - Honka game in next weekend??
Eli paljonko liput maksavat tuohon otteluun?
Aitäh!!
Kommentaar
-
Algselt postitas tommi1971 Vaata postitustHow much are tickets of that TVMK - Honka game in next weekend??
Eli paljonko liput maksavat tuohon otteluun?
Aitäh!!FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustniiet TVMK on nüüdsest Liivo Leetma jagu õhemInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustHuvitav kokkulangevus- kõigepealt lõpetab Viikmäe, siis saab Liivo kinga.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustHaavistu, eks?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustHaavistuga oli ju jutt vigastustest, kas tõesti oli see siis ettekääne? Kui su teooria paika peaks, siis saaks ta ju mujal edasi mängida? Kuigi siiski võib kogu sellel jutul ka tõepõhi all olla.
Kommentaar
-
Kes veel ei tea, siis käimasolevat euromängu Espoo Honka vastu saab jälgida ka Soccerneti LIVE-ülekandest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar