Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Felipe Vaata postitust
    Võiks alustada spekuleerimist teemal kes kuhu läheb TVMK-st ? Sergei Ratnikov läheb minu silmis küll Transi treeneriks, eks võtab pojad ka kaasa. Saviauk ja Anniste Kaljusse näiteks...?
    ehk pohlak mõtleb ümber ja kutsub ratnikovi hoopis peatreeneriks.aga eks nii mõnigi loodab välismaale pääseda.huvitav kas teles läheb ka narva?
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Noh pressiteatest järeldub juba varem kuuldud kõlakas, et klubid on olemas, nüüd võiks keegi jah lekitada nimekrija

Kommentaar

ei tea kas TVMK nimi kaob üldse või jätkatakse kuskil madalamas liigas ehk?
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

„Kohtusin FC TVMK presidendi Pjotr Sediniga ja kui EJLi esialgne plaan oli jätkata FC TVMK administreerimist eesmärgiga anda mõne aja pärast klubi juhtkonnale tagasi „terveks ravitud" ja toimiv amatöörklubi, siis kohtumise käigus lepiti kokku, et EJL aitab läbi viia klubi likvideerimise ja sulgemise.

Kui mingi uus aktivistide seltskond kätte võtab ja nullist alustab, siis jah, muidu aga ilmselt ei. Samas ei ole ju tähelühend TVMK klubinimena üldse halb. Jalgpallimaastiku kirevuse huvides võiks kellegi initsiatiivil nullist alustada küll amatööridena.

Kommentaar

ei usu hästi et jätkab selle nimeline klubi. või kui siiski siis ainult vaikse kuid kindla lõpliku hääbumise suunas.

Kommentaar

TVMK III mängis III liigas nagunii oma enda raha eest, eks need võivad jätkata? Äkki?

Kommentaar

Ma mõtlen, et kas Terehhov lõpetab või jätkab?

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                  Ma mõtlen, et kas Terehhov lõpetab või jätkab?
                  kuskil ta mainis et plaanib veel paar aastat mängida.
                  Ott Järvela

Kommentaar

aga kellel tvmk mängijatest oleks reaalne pääseda välismaale?
                    ise olen kuuld Anniste võimalikust minekust tagasi Rootsi
                    Ott Järvela

Kommentaar

Igatahes iga vana lõpp on uue algus. TVMK'le tänud tehtud töö eest, nende panus Eesti jalgpalli on olnud väga suur ja väärib tunnustust!
                      www.jkkalju.ee
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                        Igatahes iga vana lõpp on uue algus. TVMK'le tänud tehtud töö eest, nende panus Eesti jalgpalli on olnud väga suur ja väärib tunnustust!
                        poleks TVMk old siis Neemelo oleks ikka veel Kure keskkaitsja ja Teeverist ei teaks keegi eriti midagi.

Kuno mitu meest siis Kaljusse on plaanis meelitada?
                        Ott Järvela

Kommentaar

..ja see tähendab et omandasite kõikide nende mängijate õigused ?

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                            ..ja see tähendab et omandasite kõikide nende mängijate õigused ?
                            ja sellega ka duublite ja noortesüsteemid,olen kuuld et tvmk noortetöö oli suht kõva
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                              poleks TVMk old siis Neemelo oleks ikka veel Kure keskkaitsja ja Teeverist ei teaks keegi eriti midagi.

Kuno mitu meest siis Kaljusse on plaanis meelitada?
                              Olgem siiski täpsed, Tarmo mängis meil ründes, TVMK-sse võeti ta algul keskkaitsjana.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                ja sellega ka duublite ja noortesüsteemid,olen kuuld et tvmk noortetöö oli suht kõva
                                Suht palju asju oled kuuld ma vaatan.

Kommentaar

Working...
                                X