Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

terehhov: kalju/trans või skandinaavia
    jürgenson florasse

Kommentaar

eks osad lähevad Narva - V. Gussev & CO ja S. Ratnikov

Kommentaar

Vladislav Gussevi kohta nii palju, et Gussevi naine tahab Gusseviga last teha, aga seda ta enne ei saa, kui Gussev kindlama palga peale saab, vot mis ime jutte Flora duublist kuuleb

Kommentaar

Misasja????
          slimm.ee

Kommentaar

päris huvitav lugu siis! tea kas peaks selle gussevi peresaaga kohta keegi uue topicu tegema, kus kõik saaks sellele hinge kinnipidades kaasa elada ja arenguid jälgida?

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              poleks TVMk old siis Neemelo oleks ikka veel Kure keskkaitsja ja Teeverist ei teaks keegi eriti midagi.

Kuno mitu meest siis Kaljusse on plaanis meelitada?
              Kalju ei tegele meelitamisega
              www.jkkalju.ee
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                Kalju ei tegele meelitamisega
                Kalju ainult keelitab

Kommentaar

Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitust
                  Suht palju asju oled kuuld ma vaatan.
                  nu ma arvan et mul piisavalt ka infiallikaid.kas kahtled milleski?
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    nu ma arvan et mul piisavalt ka infiallikaid.kas kahtled milleski?
                    ei tea, miks su infoallikad kuni tänaseni ei öeldnud sulle, et TVMK lahkub. Lootsid ikka kuni viimse hetkeni, et tulevik üleminekumängudele läheb?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                      ei tea, miks su infoallikad kuni tänaseni ei öeldnud sulle, et TVMK lahkub. Lootsid ikka kuni viimse hetkeni, et tulevik üleminekumängudele läheb?
                      nu see oli ütleme nii lollidelootus aga ma teadsin seda kuigi oli väike pross et see laevakunn klubi üle võtab.

igatahes kadunukese mälestuseks avasin mina õlle.puhka rahus Fc TVMK ehk kunagi tõused tuhast
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Tsau TVMK, mina Sind taga ei igatse.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                          Tsau TVMK, mina Sind taga ei igatse.
                          minu silmis läbi aegade parim meistriliiga hooaeg oli siis kui TVMk meistriks tuli ja tippu tõusid Neemelo ja Teever ning üldse oli põnev hooaeg.nüüd lihtsalt peavad uued klubid suutma Levadiat ja Florat troonilt tõugata
                          Ott Järvela

Kommentaar

ilmselt kindlasti parem õudne lõpp, kui lõputu õudus...

Kommentaar

TVMK treenerid juba lapsed ära jaganud ja omale uue(d) klubi(d) teinud...

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                                ilmselt kindlasti parem õudne lõpp, kui lõputu õudus...
                                sul õigus,eriti mängijatele mõeldes
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X