320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TVMK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TVMK\'

peaks muidugi mainima et kohtunik tegi ka väga kahtlasi otsusi.....minu arust tehti küll ussoltsevile ennem esimest väravat viga....aga noh okei..... aga muidu oli ussoltsev tasemel nagu ka smirnov ja Teever....smirnov näitas minu arust selgelt et on kindlalt koondise kohta väärt...... paremal äärel igal juhul kasulikum kui saharov või haavistu
    fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by kaitz

Ennustus läks 100% täppi,tuleb 0-3!!!
      Oma viga mängisid siis 2 poolaja anti jalgpalli!!!

Oota oota mees, kui tvmk mängib antijalgpalli, siis mida Koondis ehk siis flora mängib?
      Ja muidu mängust, et mul on kurb meel, et meil siin see debiilne flora süsteem eksisteerib, ma usun et koondis oleks kõvasti tugevam kui EJL ja Flora oleks omavahel lahus.
      Muidu mängis minuarust TVMK hästi, hea oli vaadata kohe!

Kommentaar

Originally posted by duff_K

peaks muidugi mainima et kohtunik tegi ka väga kahtlasi otsusi.....minu arust tehti küll ussoltsevile ennem esimest väravat viga....aga noh okei..... aga muidu oli ussoltsev tasemel nagu ka smirnov ja Teever....smirnov näitas minu arust selgelt et on kindlalt koondise kohta väärt...... paremal äärel igal juhul kasulikum kui saharov või haavistu
        Smirnov jättis tõesti hea mulje ja kui ussoltsevilt mõni liigutus välja arvata oli ka temalt hea mäng.
        Teeveril oli esimesel poolajal väga kena tribling. Kuradi kahju, et see löök nigel tuli.

Kommentaar

Originally posted by -Eemeez-*

Originally posted by duff_K

Smirnov jättis tõesti hea mulje ja kui ussoltsevilt mõni liigutus välja arvata oli ka temalt hea mäng.
          Teeveril oli esimesel poolajal väga kena tribling. Kuradi kahju, et see löök nigel tuli.
          Smirnov oli klass oma ette, nagu Giggs või Ronaldinho ! Ussoltsev tegi ikka supper tõrjeid, võittis palle ära kust ei võta neid tavaliselt, mees on lihtsalt supper väravavaht!Esimene koll oli ikka tema sitt, ta ei oska neid õhupalle püüda. Edasipääs oli kogu aeg käega katsuda.

Kommentaar

Eilse mängu esimene poolaeg oli minu meelest TVMK poolt nauditav jalgpall - nagu eelnevalt öeldud, tehniline ja kiire. Ussoltsevi väga head tõrjed, Teeveri väga hea võmalus, Kurjanovi hea töö, Smirnovi läbiminekud... Teisel poolajal (täpsemalt juba esimese poolaja viimased 10-15 minutit) oli aga justkui teine meeskond väljakule saadetud - TVMK mäng tundus väga loid ja väsinud. Ussoltsevi värava all oli päris sageli tõeline segadus ja lausa ime, et Odense kiiremini skoori ei avanud. Kahju, et võrdset jalgpalli suudeti pakkuda vaid esimese poolaja jooksul... Igatahes TVMK-lt südi esitus kahe mängu kokkuvõttes. Ehk läheb järgmisel aastal paremini...

PS. Minu sügavalt isiklik probleem - staadionil istudes oli mul väga raske TVMK-le kaasa elada. Eesti-keelsed ergutushüüded poleks ilmselt enamike TVMK mängijateni jõudnud, samas ei mallanud ka vene keelele üle minna - faaa neee raaa... Seetõttu suutsidki 7 Odense toetajat ca 1000-st TVMK toetajast tunduvalt häälekamad olla...

Kommentaar

Originally posted by eestimees
              Smirnov oli klass oma ette, nagu Giggs või Ronaldinho ! Ussoltsev tegi ikka supper tõrjeid, võittis palle ära kust ei võta neid tavaliselt, mees on lihtsalt supper väravavaht!Esimene koll oli ikka tema sitt, ta ei oska neid õhupalle püüda. Edasipääs oli kogu aeg käega katsuda.
              Ma vist nägin mingit teist mängu jälle. TVMK mängis 40 minutit tõesti hästi, aga samas oli ju selgelt näha, et niipea kui Odense tempot vähegi kiiremaks kruvis, oli kõik läbi. Vastane oli ikka liiga tugev ja Eesti liiga veeretamisega harjunud meestele harjumatu. Mis aga ei vähenda positiivseid emotsioone, mida pakkusid Ussoltsevi tõrjed, Teever\'i julge teravus ja Smirnovi trikid. Edasipääsust oli TVMK siiski kaugel.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kui palju TVMK oleks teeninud, kui nad oleks edasi pääsenud?
                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Originally posted by eestimees
                  Ma vist nägin mingit teist mängu jälle. TVMK mängis 40 minutit tõesti hästi, aga samas oli ju selgelt näha, et niipea kui Odense tempot vähegi kiiremaks kruvis, oli kõik läbi. Vastane oli ikka liiga tugev ja Eesti liiga veeretamisega harjunud meestele harjumatu. Mis aga ei vähenda positiivseid emotsioone, mida pakkusid Ussoltsevi tõrjed, Teever\'i julge teravus ja Smirnovi trikid. Edasipääsust oli TVMK siiski kaugel.
                  Kas just kaugel, aga võitis siiski parim, nagu Ratnikov ütles.
                  Aga igatahes jättis TVMK väga hea mulje siiski.

Kommentaar

Originally posted by daywalker

Kui palju TVMK oleks teeninud, kui nad oleks edasi pääsenud?
                    järgmises ringis ca 1 mln kindlasti. see pole muidugi teenistus, vaid järgmise ringi kulude katteks (mis muidugi 2 mänguga nii suured ei ole).

Kommentaar

TVMK vastane OLEKS olnud serblaste Belgradi Crvena Zvezda (aka Red Star), Odensest kõvasti kõvem pähkel... samas, kõvasti tehnilisem meeskond.

samas, OLEKS kohtumisel olnud parem kohtunik, võinuks TVMK isegi edasi pääseda. Esimest korda olen nõus sellise rõveda väitega, et kohtunik oli pede. No oli küll!

Kommentaar

Mis mõttes? Lõi mõnele vineeri pallivõlurile külge või? Või meeldisid talle seksikad mehed Euroopa Liidust?
                        Elämä on laiffi!

Kommentaar

Allo

Kohtunikule võib süüks panna pisut liiga pehmet vilepartiid. Pean silmas, et pea iga kehalise kontakti peale kõlas vile. Huvitav, et briti kooliga kohtunik nii kergelt vilistas, aga see selleks. Pigem oli sellest TVMKle kasu.

Mis mängu puutub, siis teine poolaeg oli kuni 22 min. enne lõppu ka täitsa talutav ja 1:0 taha jäädes TVMK veel täitsa üritas.
                          Meeskonna nõrkus ja ühtlasi ka tugevus on Ussoltsev. Ta on liinil tõesti väga hea, nagu ütles ka Sarap, kuid jääb selgelt väga nõrgaks tsenderduste ja kõrgete pallide koha pealt. Esimeses väravas polnud mingit viga, Ussoltsev hüppas õhku, püüdis palli ja maandudes lõi selle vastu oma kaitsja pead, mille tulemusena see tal käest pudenes. Tema juures polnud sel hetkel ühtegi ründajat (st. päris kõrval).
                          Ja siis ilmens minu arust TVMK kõige suurem viga. Nad on psühholoogiliselt tasakaalutu võistkond. Väga kergesti annavad alla ja loobuvad mängimast - satuvad paanikasse. Mõelge tagasi kasvõi kõigile mängudele Flora vastu sel hooajal. Mingi hetk pingelistes mängudes nad lihtsalt lagunevad.

Parimatega
                          Eestlane Finsbury Parkis

Kommentaar

ongi hea see näitb TVMK töelist taset.ok
                            Ainuke vend kes mängib onSmirnov teised on 0 -id.,Rohkem präegu ei kritiseeri.
                            Olen see kes olen

Kommentaar

Minu arvates viimases mängus tampoonimeeskonnaga ei näidanud Max ennast just kõige paremast küljest.Isetses liiga palju, oli paar olukorda kus oli superhea löögivõimalus, kuid mees mängis edasi ning üritas tsenderdada, aga tampoonimeeskonna kaitsjad tulid juba peale ning sööt luhtus.Tegelikult tegi väga head mängu Ussoltsev.Teise poolaja lõpus tehtud supertõrjed päästsid vineer vähemalt 5-6:0 kaotusest, kuid jah OLEKS Teever ära lõõnud, OLEKS kõik hoopiski teistmoodi läinud, aga kahjuks Ingemar ei suutnud supervõimalust ära kastuada ning mäng läks aiataha

Kommentaar

ob - tampooniklubi. hahahaaa. täielik koomik oled.. not

vaadates millise entusiasmiga kuressaare imeb peaks nemad vist oma nime tampoon fc muutma

Kommentaar

Working...
                                X