Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nonii , TVMK tegi ikka mehetegusid Lätis , kaotades Skontole 7:1 !! Link.Venekeelne link veel. Kuskil ei näe TVMK koosseisu.. Igatahes äss väravavaht kes ise rünnakule tormas...
Tänases Päevalehes on pisut pikemalt juttu TVMK selle hooaja plaanidest. Kõigepealt on uudis see ,et kolitakse jällegi Kadriorgu tagasi. Ratnikov kinnitab ,et minnakse küll kulda võtma ,kuid sellise koosseisuga unustagu kullajutt ära. Tegelikult on FCF lihtsalt nii tugev ,et kellegi hammas peale ei hakka. Faneral on kaitsemängijatega põud ja selle pärast proovitakse seal Neemelot. Ülejäänud kolm eestlast rivistusse ei mahtunud.
Juttu on ka Lasnamäele ehitatavast uuest TVMK jalgpallikompleksist,selle detailplaneerimine olvat kinnitamisel. Kahju ,et TVMK kodulehelt viimasel ajal enam mingeid uudiseid pole lugeda.See on vist juba pool aastat muutusteta seisnud. Hea kujundus ,kuid vähe villa. PäevaLeht räägib ,et eile kaotati FK Rigale 3-2 aga soccernet. ütleb ,et võideti ,keda uskuda? Mõned aastad tagsi oli TVMK-ga taas liitunud Jushka ,liiga parim väravakütt ,kuid ise loodan ,et sel aastal peaks Teever klubi resultatiivsemaks tõusma. Millal siis veel ,kui mitte nüüd? Aeg oleks juba piiri taha kiigata,kuigi arvestades TVMK olematut müügioskust, võibki mees igavesti mööblimeistriks jääda.
Tänases Päevalehes on pisut pikemalt juttu TVMK selle hooaja plaanidest. Kõigepealt on uudis see ,et kolitakse jällegi Kadriorgu tagasi.
Mnjaa, sirvisin eile õhtul TVMK kodulehte ja hakkas silma tekst: \"Kohtume Kadriorus!\" Tundus kahtlane, nüüd siis kinnitus olemas.
Aga mis TVMK kodulehte üldse puutub, siis ega, jah, seal pole eriti midagi uuendatud. Ja see on muidugi kurb, et sellisel klubil, kes tahab kulda võita, ei eksisteeri korralikku pressiteenistust.
Mõned aastad tagsi oli TVMK-ga taas liitunud Jushka ,liiga parim väravakütt ,kuid ise loodan ,et sel aastal peaks Teever klubi resultatiivsemaks tõusma. Millal siis veel ,kui mitte nüüd? Aeg oleks juba piiri taha kiigata,kuigi arvestades TVMK olematut müügioskust, võibki mees igavesti mööblimeistriks jääda.
Ja seda räägib seebitehase meeskonna fänn....
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
Selguse huvides.
On olemas www.fcflora.ee ja www.flora.ee - leiad erinevuse. FC Floral ja AS Floral ei ole minuteada mittemingit seost peale sarnase nime. Kui eksin siis parandage. Aga parandage kinldate faktidega (link kuhugi ntks) niisama \"minumäletamistmöödaonnii\" mind eriti ei huvita. Arvata vöin ise ka igasugu asju.
Eesti spordis on veel näide ka Kaleviga. On olemas Kommivabrik Kalev www.kalev.ee ja Spordiselts Kalev www.eestikalev.ee kes minuteada ei ole kah omavahel seotud (välja arvatus sponsorlus, kui vaadata nende kodulehte). Ma loodan, et ma nüüd ei eksinud aga kui eksisin, siis Raimo kindlasti parandab. Siit ka tähelepanek, olen tihti möelnud, et miks ei mainita kas tegemist on Spordiseltsiga vöi Kommivabrikuga? On juhuseid kus sporiuudistest lipsab läbi teade võistkonna Kalev kohta - vöta siis kinni, kas tegemist on ühe vöi teisega. Vahest aga teada tahaks....
FC TVMK aga vöib küll öelda vihjamisi vineeritootjate klubi, sest klubi ajaloo kohta on www.fctvmk.ee lehel selline lause \"FC TVMK, üks Eesti vanemaid jalgpalliklubisid, on järeltulijaks 1951.a. Tallinna Vineeri- ja Mööblivabriku juurde loodud meeskonnale.\" ...muidugi peaks seda tegema möistlikkuse piires, sest öelda \"mööblimeister\" ühe eesti koondislase kohta ei ole teps mitte ilus. Mumeelest!
Kui Sulle ikka meeldib öelda \"seebitehase meeskond\" siis ei saa sind ju keelata ka. Kuigi ma eelistaks oma nö konkurentidele panna nimesid millel oleks mingigi seos klubiga (kasvöi ajalooline).
Pikka viha ära siis pea, see oli nii kommentaari möttes.
FC TVMK aga vöib küll öelda vihjamisi vineeritootjate klubi, sest klubi ajaloo kohta on www.fctvmk.ee lehel selline lause \"FC TVMK, üks Eesti vanemaid jalgpalliklubisid, on järeltulijaks 1951.a. Tallinna Vineeri- ja Mööblivabriku juurde loodud meeskonnale.\"
FC TVMK ametlik suurtoetaja on AS TVMK, seega on päris otsene seos.
Mäletan, et AS TVMK pani FC TVMK euromängu ajaks isegi mingi mööblitüki (või oli see mingi teatud raha eest mööblit) pileti ostjatele (või ennustajatele) auhinnaks välja.
Selguse huvides.
On olemas www.fcflora.ee ja www.flora.ee - leiad erinevuse. FC Floral ja AS Floral ei ole minuteada mittemingit seost peale sarnase nime. Kui eksin siis parandage. Aga parandage kinldate faktidega (link kuhugi ntks) niisama \"minumäletamistmöödaonnii\" mind eriti ei huvita. Arvata vöin ise ka igasugu asju.
Eesti spordis on veel näide ka Kaleviga. On olemas Kommivabrik Kalev www.kalev.ee ja Spordiselts Kalev www.eestikalev.ee kes minuteada ei ole kah omavahel seotud (välja arvatus sponsorlus, kui vaadata nende kodulehte). Ma loodan, et ma nüüd ei eksinud aga kui eksisin, siis Raimo kindlasti parandab. Siit ka tähelepanek, olen tihti möelnud, et miks ei mainita kas tegemist on Spordiseltsiga vöi Kommivabrikuga? On juhuseid kus sporiuudistest lipsab läbi teade võistkonna Kalev kohta - vöta siis kinni, kas tegemist on ühe vöi teisega. Vahest aga teada tahaks....
FC TVMK aga vöib küll öelda vihjamisi vineeritootjate klubi, sest klubi ajaloo kohta on www.fctvmk.ee lehel selline lause \"FC TVMK, üks Eesti vanemaid jalgpalliklubisid, on järeltulijaks 1951.a. Tallinna Vineeri- ja Mööblivabriku juurde loodud meeskonnale.\" ...muidugi peaks seda tegema möistlikkuse piires, sest öelda \"mööblimeister\" ühe eesti koondislase kohta ei ole teps mitte ilus. Mumeelest!
Kui Sulle ikka meeldib öelda \"seebitehase meeskond\" siis ei saa sind ju keelata ka. Kuigi ma eelistaks oma nö konkurentidele panna nimesid millel oleks mingigi seos klubiga (kasvöi ajalooline).
Pikka viha ära siis pea, see oli nii kommentaari möttes.
Mida iganes ... kui võrdled Pohlakut ja hipit ,siis pole ka ühist???Aga on juuu....seega on Floral ja Fc Floral ka ühist ... nimi on peaaegu ühine.
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
Jajah, FC Flora loodi 1990.a. Flora tehasemeeskonna baasil või tehasemeeskonnana. Kunagi oli Sporditähes intervjuu Pohlakuga (1995 v 1996 talvel) - seal oli asjast juttu minu mäletamist mööda. Keegi võiks järgi vaadata.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar