Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti klubid Eurosarjades
Collapse
X
-
Googledades selgub, et peeti jah Kadriorus. Mälu vedas alt. No siis on Slask vist tõesti kõige kõvem klubi, kes Pärnus murule jooksnud.Algselt postitas ekspert Vaata postitustSee ju siiski peeti Kadriorus?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Flora ja Levadia puhul avamängust positiivsed eeldused loodud, aga ma kindlas kõneviisis ei julgeks küll veel edasipääsust rääkida. Hibernians nägi Tallinnas välja kui Narva Trans ja St Josephs esimeste minutite põhjal ehk isegi FC Kuressaare tasemel, aga võõrsil näeme ilmselt täiesti teistsuguse iseloomu ja tasemega vastaseid. Tänagi Europa FC (Gibraltar) oli Kaunase Zalgirise vastu selgelt parem meeskond väljakul, aga lepiti 0:0. Teisipäeval Mosta (Malta) alistas kodus Spartak Trnava 3:2, ja eks meil enda jalgpalliajaloostki mõned kurvad näited, kuidas kodumäng on võõrsilmängust totaalselt erinenud, et igal juhul peab esitus ja keskendumine olema selline, et tehtud ei ole veel mitte midagi. Levadia on hetkel jätkuvalt muidugi veel väga suur küsimärk ja ega Floragi liiga veenev pole olnud.Algselt postitas $$$ Vaata postitustLevadial ka töö kindlalt tehtud. Võtke siis kordusmängudes ka võidud, et saaks rohkem neid uefa punkte.
Paide mängust on väga kahju. Esitus oli korralik, aga sealt oli täiesti reaalne tuua koju ka positiivne resultaat. Poola tippklubid on mu arvates üldse ühed Euroopa klubijalgpalli ülehinnatumad. Nad on tänu suurtele fännibaasidele ilmselgelt meie kontekstis absoluutsed suurklubid, aga mänguline kvaliteet selle kõrval tihtilugu küll sama jalga ei käi.
Kommentaar
-
Eelringides mu teada UEFA hümnid keelatud.Algselt postitas mjpikat Vaata postitustMiks Paide-Slaski mängul esitati meeskondade sisenemisel Eesti jalgpalli ja mitte UEFA UECL hümni?
FC Flora
Kommentaar
-
Levadia-St Joseph mängul oli küll UECL/UEL hümn. Järnevas sõnastuses ei näe mingit keelu ka:Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustEelringides mu teada UEFA hümnid keelatud.
Algselt postitas Regulations of the UEFA Europa Conference LeagueArticle 42 Match protocol
42.03 As from the group stage, the walk-on music provided by UEFA must be played from when the players emerge from the players’ tunnel until they have lined up, at which point the UEFA Europa Conference League anthem provided by UEFA must be played. National anthems may not be played.
Kommentaar
-
Okei, võibolla seda muudetud, mingil perioodil ei tohtinud. Eks see klubi oma valik. Emma-kumma valiku üle ette küll midagi heita ei saa.Algselt postitas mjpikat Vaata postitustLevadia-St Joseph mängul oli küll UECL/UEL hümn. Järnevas sõnastuses ei näe mingit keelu ka:FC Flora
Kommentaar
-
Ausalt see 20 sekundit seal kohapeal, ei pannud keegi seda üldse tähele. Kohtuniku avavile oli nii vaikne, et keset seda trummimängu magasid 80% inimesi kick-offi maha ja juba olid Poolakad Paide kastisAlgselt postitas mjpikat Vaata postitustMiks Paide-Slaski mängul esitati meeskondade sisenemisel Eesti jalgpalli ja mitte UEFA UECL hümni?
Kommentaar
-
igast mudameeskondade peale pole mõtet raisata ja linti.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustEelringides mu teada UEFA hümnid keelatud.
Kommentaar
-
Ei ja Ei pruugi.Algselt postitas sanderk Vaata postitustKas järgmine aasta peab Eesti meister mängima ka kvalifikatsiooni eelringi? Ja kas eelringist tulles on meeskond 1. kvalifikatsiooniringis kindlasti asetamata?
Eesti meister ei pea 2022/23 aasta turniiril eel-eelringi mängima. Kui satsi esmane koefitsient on piisavalt kõrge, siis on asetus võimalik
Kommentaar
-
Ma vaatasin, et access listi järgi alumised neli peavad eel-eelringi mängima ja 2022/23 hooaja riikide järjestus peaks juba ka lukus olema ja Eesti seal alt kolmas. Muidugi tahaks ise ka loota, et ma midagi valesti vaadanud või valed järeldused teinud.Algselt postitas rallikas Vaata postitustEi ja Ei pruugi.
Eesti meister ei pea 2022/23 aasta turniiril eel-eelringi mängima. Kui satsi esmane koefitsient on piisavalt kõrge, siis on asetus võimalik
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar