Algselt postitas kesa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti klubid Eurosarjades
Collapse
X
-
Kuulasin trenni kõrvale selle Pikk Ette podcasti episoodi ära ja ikka maru maru positiivselt meelestatud on kõik meie klubide Euroopa mängude suhtes - karm, aga aus hinnang viimase vormi ja komplekteerituse pealt ütleks, et oleks ime, kui me esimesest ringist rohkem kui ühe võidu saaks. Ja suure tõenäosusega jääbki see 1 võit ainsaks sel juhul.
Kas ma olen ainus?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKuulasin trenni kõrvale selle Pikk Ette podcasti episoodi ära ja ikka maru maru positiivselt meelestatud on kõik meie klubide Euroopa mängude suhtes - karm, aga aus hinnang viimase vormi ja komplekteerituse pealt ütleks, et oleks ime, kui me esimesest ringist rohkem kui ühe võidu saaks. Ja suure tõenäosusega jääbki see 1 võit ainsaks sel juhul.
Kas ma olen ainus?
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKuulasin trenni kõrvale selle Pikk Ette podcasti episoodi ära ja ikka maru maru positiivselt meelestatud on kõik meie klubide Euroopa mängude suhtes - karm, aga aus hinnang viimase vormi ja komplekteerituse pealt ütleks, et oleks ime, kui me esimesest ringist rohkem kui ühe võidu saaks. Ja suure tõenäosusega jääbki see 1 võit ainsaks sel juhul.
Kas ma olen ainus?
Kommentaar
-
Väga õige! Vaataks ikka mõne tugevama vastase ka jälle ära ja las meie õuel toimub ka ikka paar korda aastas mõni klubi jalgpalli pidu! Nii meie jalgpalli kultuur saabki ainult kasvada ja lootust, et on jälle kunagi kümned tuhanded staadionil nagu enne maailmasõdu oli nagu Eesti jalgpalli ajaloolased teavad rääkida. Siuksed klubid nagu Anderlecht, Frankfurt Eintracht, Legia jt + Flora konverentsi grupi mängud on viimastest aastatest meeles, kus on mõnza atmosfäär olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustVäga õige! Vaataks ikka mõne tugevama vastase ka jälle ära ja las meie õuel toimub ka ikka paar korda aastas mõni klubi jalgpalli pidu! Nii meie jalgpalli kultuur saabki ainult kasvada ja lootust, et on jälle kunagi kümned tuhanded staadionil nagu enne maailmasõdu oli nagu Eesti jalgpalli ajaloolased teavad rääkida. Siuksed klubid nagu Anderlecht, Frankfurt Eintracht, Legia jt + Flora konverentsi grupi mängud on viimastest aastatest meeles, kus on mõnza atmosfäär olnud.
Kommentaar
-
Kas ma olen ainus?
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustNäiteks äkki Kalev ikka punnib esimeses mängus, juhul kui armeenlastel jääb pool koosseisu maha, vähemalt viigikese välja, ja see oleks juba tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitust
See on huvitav. Sel Urartul on koosseisus tõesti palju Vene mängijaid. Need lastakse kõik Eestisse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitust
See on huvitav. Sel Urartul on koosseisus tõesti palju Vene mängijaid. Need lastakse kõik Eestisse?
Kommentaar
-
Miks nii? Armeenia klubi Urartu kooseisu kuulub koguni kaheksa mängijat ja neli abipersonali liiget, kellel on taskus Venemaa pass. Kuna neile võib viisaprobleemide tõttu Eesti riigi pinnale sisenemine osutuda keeruliseks või pea võimatuks ülesandeks, kerkis õhku oht, et 11. juulile planeeritud avamäng peetakse hoopis neutraalsel pinnal.
UEFA uttivisse ei tahaks tõmmata? Miks see kellegi teise klubi probleem peaks olema, peale selle, kus need passiga mängijad on? Täiesti ajuvaba ju. Jätku koju need mängijad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitust
Episoodi pole küll veel jõudnud kuulata, aga Bala Towni suguse võistkonna alistamist meie ühelt tippklubilt ei tundu nagu küll midagi, mida oleks liiga palju oodata. Eriti kui me räägime enda koduliigast kui profiliigast. Samuti tunduks mulle tõsine pettumus, kui meie hetke tabeliliider ei saaks kahe mängu kokkuvõttes Leedu kaheksandaga hakkama või kui Flora ei alistaks San Marino punti (kellel elanikke riigis sama palju kui meil inimesi Võrumaal). Ma usun küll, et nende tõketega tuleme toime. Kõik muu oleks juba boonuseks. Näiteks äkki Kalev ikka punnib esimeses mängus, juhul kui armeenlastel jääb pool koosseisu maha, vähemalt viigikese välja, ja see oleks juba tore.Soccernet.ee taskuhäälingu "Pikk ette (ja ise järele)" värske osa keskendub derbile ja Premium liiga klubide käekäigule enne euromänge. EM-il ootavad ees põnevad veerandfinaalid - kes keda? Saate tegid Kasper Elissaar, Kristjan Jaak Kangur ja Ott Järvela.
Nädalaga on jutt tunduvalt pessimistlikumaks muutunud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar