Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti klubid Eurosarjades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas _AI_ Vaata postitust
    Ma olin seal arutelu juures. See #kohtumine on iga neljapäevane valitsuse kabinetinõupidamine. Aga selliseid asju sa vist pead töös teadma.
    0 relevance

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Pean selliseid asju töös teadma. Pigem on sinu googeldamine siinkohal kehv, mul pole googeldada vaja. Eksid. Või miks sinu arvates üldse Ratas kell 2 kohtumise pidas? Vaatasid sõpradena seaduseid üle?
    Ma olin seal arutelu juures. See #kohtumine on iga neljapäevane valitsuse kabinetinõupidamine. Aga selliseid asju sa vist pead töös teadma.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Tea siis edasi. Võiksid siiski Eesti riigi (mitte uefa või EJL) õigusakte googeldada, mulle tundub, et sa ei tea. Jalgpall ei ole asi iseeneses, vaid allub ikka siseriiklikule õigusele.
    Pean selliseid asju töös teadma. Pigem on sinu googeldamine siinkohal kehv, mul pole googeldada vaja. Eksid. Või miks sinu arvates üldse Ratas kell 2 kohtumise pidas? Vaatasid sõpradena seaduseid üle?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Tean neid asju ja ei viitsi siin seletada. Võta Google lahti ja proovi.
    Tea siis edasi. Võiksid siiski Eesti riigi (mitte uefa või EJL) õigusakte googeldada, mulle tundub, et sa ei tea. Jalgpall ei ole asi iseeneses, vaid allub ikka siseriiklikule õigusele.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Sul mingi argument ka nagu on? Puusalt võtad neid asju? Delfi pealkirjast? alustada võid siit (Riigi Teataja).
    Tean neid asju ja ei viitsi siin seletada. Võta Google lahti ja proovi.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Enne kui õhtul mängud peale tulevad. Isutekitamiseks!

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Nope.
    Sul mingi argument ka nagu on? Puusalt võtad neid asju? Delfi pealkirjast? alustada võid siit (Riigi Teataja).

Leave a comment:

• -vandersell-
    replied
    Minule tundus ka see esmaemotsioonidest ülekohtune. Kui nüüd sama otsus oleks tehtud korvpalli, võrkpalli või käsipalli suhtes, siis milline oleks teie meelsus siis(eeldusel, et teile need alad huvi ei paku)? Korvpalli muidugi poleks Jüri lubanud ära jätta

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Mul on pigem natuke asisem küsimus? Mis edasi, millal ja kes otsustab kas loobumiskaotus, neutral ground kusagil mujal riigis või edasilükatud kohtumine eestis?

Edu Levadiale ja Paidele

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Ei oleks. Oleks saanud teha uue korralduse või võtta eneseisolatsioonireegel lähikontaktsetelt maha.
    Nope.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    erandi oleks saanud teha.
    Ei oleks. Oleks saanud teha uue korralduse või võtta eneseisolatsioonireegel lähikontaktsetelt maha.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Loe ülevalt, midagi ei jäetud ära. Asi jäi ikka Eesti õigusaktide taha.
    erandi oleks saanud teha.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Baarides hööritab 100 venda üksteise vastu, aga oluline euromäng kus on NULL pealtvaatajat jäetakse ära. Täiesti õigustatult ollakse siin närvis, pigem ei saa aru inimestest kelle arust on see OK.

Kui võõrsilmeeskond kontaktivabalt ei suuda riigist lahkuda, siis on otsus muidugi arusaadav, aga kahtlen, et selle taha asi jäi.
    Loe ülevalt, midagi ei jäetud ära. Asi jäi ikka Eesti õigusaktide taha.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Baarides hööritab 100 venda üksteise vastu, aga oluline euromäng kus on NULL pealtvaatajat jäetakse ära. Täiesti õigustatult ollakse siin närvis, pigem ei saa aru inimestest kelle arust on see OK.

Kui võõrsilmeeskond kontaktivabalt ei suuda riigist lahkuda, siis on otsus muidugi arusaadav, aga kahtlen, et selle taha asi jäi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    See oleks olnud okei otsus, kui kas või mujal Eestis oleks sellest kinni peetud.
    mis need kohad mujal Eestis on, kus ei peeta kinni 14 päeva isolatsiooninõudest muidu?

Leave a comment:

Working...
X