Algselt postitas _AI_
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti klubid Eurosarjades
Collapse
X
-
Ma olin seal arutelu juures. See #kohtumine on iga neljapäevane valitsuse kabinetinõupidamine. Aga selliseid asju sa vist pead töös teadma.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPean selliseid asju töös teadma. Pigem on sinu googeldamine siinkohal kehv, mul pole googeldada vaja. Eksid. Või miks sinu arvates üldse Ratas kell 2 kohtumise pidas? Vaatasid sõpradena seaduseid üle?
Leave a comment:
-
Pean selliseid asju töös teadma. Pigem on sinu googeldamine siinkohal kehv, mul pole googeldada vaja. Eksid. Või miks sinu arvates üldse Ratas kell 2 kohtumise pidas? Vaatasid sõpradena seaduseid üle?Algselt postitas _AI_ Vaata postitustTea siis edasi. Võiksid siiski Eesti riigi (mitte uefa või EJL) õigusakte googeldada, mulle tundub, et sa ei tea. Jalgpall ei ole asi iseeneses, vaid allub ikka siseriiklikule õigusele.
Leave a comment:
-
Tea siis edasi. Võiksid siiski Eesti riigi (mitte uefa või EJL) õigusakte googeldada, mulle tundub, et sa ei tea. Jalgpall ei ole asi iseeneses, vaid allub ikka siseriiklikule õigusele.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustTean neid asju ja ei viitsi siin seletada. Võta Google lahti ja proovi.
Leave a comment:
-
Tean neid asju ja ei viitsi siin seletada. Võta Google lahti ja proovi.Algselt postitas _AI_ Vaata postitustSul mingi argument ka nagu on? Puusalt võtad neid asju? Delfi pealkirjast? alustada võid siit (Riigi Teataja).
Leave a comment:
-
Sul mingi argument ka nagu on? Puusalt võtad neid asju? Delfi pealkirjast? alustada võid siit (Riigi Teataja).Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustNope.
Leave a comment:
-
Minule tundus ka see esmaemotsioonidest ülekohtune. Kui nüüd sama otsus oleks tehtud korvpalli, võrkpalli või käsipalli suhtes, siis milline oleks teie meelsus siis(eeldusel, et teile need alad huvi ei paku)? Korvpalli muidugi poleks Jüri lubanud ära jätta
Leave a comment:
-
Mul on pigem natuke asisem küsimus? Mis edasi, millal ja kes otsustab kas loobumiskaotus, neutral ground kusagil mujal riigis või edasilükatud kohtumine eestis?
Edu Levadiale ja Paidele
Leave a comment:
-
Nope.Algselt postitas _AI_ Vaata postitustEi oleks. Oleks saanud teha uue korralduse või võtta eneseisolatsioonireegel lähikontaktsetelt maha.
Leave a comment:
-
Ei oleks. Oleks saanud teha uue korralduse või võtta eneseisolatsioonireegel lähikontaktsetelt maha.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitusterandi oleks saanud teha.
Leave a comment:
-
erandi oleks saanud teha.Algselt postitas _AI_ Vaata postitustLoe ülevalt, midagi ei jäetud ära. Asi jäi ikka Eesti õigusaktide taha.
Leave a comment:
-
Loe ülevalt, midagi ei jäetud ära. Asi jäi ikka Eesti õigusaktide taha.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustBaarides hööritab 100 venda üksteise vastu, aga oluline euromäng kus on NULL pealtvaatajat jäetakse ära. Täiesti õigustatult ollakse siin närvis, pigem ei saa aru inimestest kelle arust on see OK.
Kui võõrsilmeeskond kontaktivabalt ei suuda riigist lahkuda, siis on otsus muidugi arusaadav, aga kahtlen, et selle taha asi jäi.
Leave a comment:
-
Baarides hööritab 100 venda üksteise vastu, aga oluline euromäng kus on NULL pealtvaatajat jäetakse ära. Täiesti õigustatult ollakse siin närvis, pigem ei saa aru inimestest kelle arust on see OK.
Kui võõrsilmeeskond kontaktivabalt ei suuda riigist lahkuda, siis on otsus muidugi arusaadav, aga kahtlen, et selle taha asi jäi.
Leave a comment:
-
mis need kohad mujal Eestis on, kus ei peeta kinni 14 päeva isolatsiooninõudest muidu?Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee oleks olnud okei otsus, kui kas või mujal Eestis oleks sellest kinni peetud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: