Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti klubid Eurosarjades

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rallikas
    replied
    35 koha pealt on jah ootamatult palju. Aga kes kindla peale tuleb, see ostab täna-homme veel eelmüügist 15-euroga selle pileti ära.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    15 eurot pole häda. Ostan ära.

Ma päris täpselt ei mõista, mis uute fännide jutt siin käib.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Mina lähen vaatan selle Celticu ära, aga hind on jobu. Ju siis Kaljul pole vaja uusi fänne.
    Päris tõsiselt tekkis huvi, kui palju siis inimesi statale saadakse. Ja palju Flora saab. Intriigi kui palju.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    piletihind piletihinnaks, aga õltsihind tõstetakse ka 10 EUR peale vä????

Leave a comment:

• Kalp
    replied
    Kas Kaljul muruväljaku jaoks ka klotsi jagub?

Leave a comment:

• Ott Järvela
    replied
    Kaljul tuli enne mängu Celticiga ületada tõsine ja kulukas viisaprobleem

Eesti jalgpalli õuduste õhtu kohtunik vilistab Flora - Eintracht matši

Flora – Eintracht kohtumise turvalisus on UEFA teravdatud tähelepanu all

Leave a comment:

• peters
    replied
    Kalju finantsid on ilmselt nii pees, et pole võimalik soodustusi jagada, tuleb haarata rohkemgi kui võimalik on.

Leave a comment:

• Külaline
    Guest replied
    Mul on lihtsalt väke süütu küsimus, vabandan kohe ette, et äkki olen rikkunud eurfooriameeleolu Celticu ja Eintrachti saabumisega seoses, aga ikkagi....

Kui Eesti jalgapall jääb sel aastal 0,875 punkti juurde ja konkurentide koeffid tõusevad ja järgmisel aastal Kosovo, FS, Põhja-Iirimaaga võrreldes meil kõige suuremad punktisummad kaovad, siis kas ka kõige-kõige esimesema raundi ületamisel hakatakse ntx praeguse 5-eurose "Radnićki" või mistahes "Linfieldi" puhul küsida 30 euri?

Ägedad on need eurovastased, aga laias laastus oleks ikka Luxiga kasulikum madistada..... vms

Sorry kui olen liiga kriitiline olnud

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    ma arvan et enne kui piletihindu jalgpallimängudel tõsta tuleks rahvas stabiilselt iganädalaselt kohale tuua
    Olen nõus. Kahjuks kapitalistid nii ei mõtle.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
    no sel juhul peaks rääkima olematust huvist jalgpalli vastu kui sellisest, mis on üldisem teema

sest

hind on 13 aastaga sisuliselt samaks jäänud (noh, kui võtta Eintracht)

samas kui muud hinnad on sama ajaga 46% tõusnud
    https://www.stat.ee/thi-kalkulaator?...lculate=Arvuta
    ma arvan et enne kui piletihindu jalgpallimängudel tõsta tuleks rahvas stabiilselt iganädalaselt kohale tuua

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    pigem kardaks et Kaljul tuleb sellise piletihinnaga kodus nn. võõrsilmäng. /-/omadele oleks 10 paras hind, millega saaks ehk isegi stata täis.

no sel juhul peaks rääkima olematust huvist jalgpalli vastu kui sellisest, mis on üldisem teema

sest

hind on 13 aastaga sisuliselt samaks jäänud (noh, kui võtta Eintracht)

samas kui muud hinnad on sama ajaga 46% tõusnud

Leave a comment:

• Andres.
    replied
    Algselt postitas tudeng Vaata postitust
    Miks räägitakse 35 eurost, kui vähegi huviline saab ju maksimum 25ga kätte? Mõistlik isegi 15ga.

35 jääb ainult ilma piletita šotlastele.
    On ka hulk eestlasi, kes otsuse langetamise viimasele minutile jätab ning kelle abi võiks vaja minna, et tribüünid täis tuua. Aga küsimus pigem on, et kas täismaja on eesmärk iseenesest.

Ma Kalju kõrgemale piletihinnale väga dramaatiliselt ei suhestukski, lihtsalt tehakse oma asja, milleks neil täielik õigus, mis sa siin ikka pahaks paned. Flora soodsat pääset võtaks aga kui kingitust kohalikule jalgpalli kogukonnale vms.

Tavapilet eelmüügis Flora 5 ja Kalju 15/20/25. Kohapeal numbrid Flora 10 vs Kalju 35. Sooduspiletid Flora eelmüügis 3 ja kohapeal 5 ning Kalju mõlemal puhul 15. Lisaks saavad Flora puhul kõik koolieelikud tasuta, Kalju mitte.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Keskmine eestlane kes ei käi soccernetis ja käib ainult koondist vaatamas 4 korda aastas, selline ikkagi pigem vaatab mängupäeva hommikul alustuseks, et mis ilm õues on jne. Ei osteta nädal aega ette. Aga selliste potentsiaalsete pealtvaatajate väljasöömine on Kaljul ju ka liigamängudel, et ei midagi üllatavat.
    Algselt postitas tudeng Vaata postitust
    Miks räägitakse 35 eurost, kui vähegi huviline saab ju maksimum 25ga kätte? Mõistlik isegi 15ga.

35 jääb ainult ilma piletita šotlastele.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    pigem kardaks et Kaljul tuleb sellise piletihinnaga kodus nn. võõrsilmäng. Keegi teab öelda milline UEFA poliitika on piletimüügi suhtes, et kas võib omadele ühe hinnaga müüa ja vastasfännidele teise hinnaga? Sellisel juhul müüks shotlastele 35-ga ja omadele oleks 10 paras hind, millega saaks ehk isegi stata täis.
    Ei usu et eestlane ostaks eelmüügist, pigem on enamus üritusi, eriti viimane laulupidu, näidanud et ostetakse viimasel hetkel kohapeal väravas
    Et siis ostan 10 eestlastele mõeldud piletit, müün 25-ga šotlasele edasi? Hea idee!

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Meil on iseenesest üsna savi, nii tõsised fännid ostavad 15€-ga pileti ära ja see on üsna okei hind. Samas kui keegi töö juures vms räägib samal päeval, et jube äge jalgpallimäng on täna õhtul, kas keegi vaatama ei taha tulla, siis 35€-ga vaevalt inimesed nõus on. Ehk kui eesmärgiks võiks olla huvi tavapärasega võrreldes laiendada, siis seda nüüd küll ei tehta, pigem vastupidi.

Leave a comment:

Working...
X