Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti klubid Eurosarjades
Collapse
X
-
Kõik sõltub sellest, millega oled valmis riskima. Kui Eesti klubide vastu minemine nii lollikindel süsteem on, siis ei olnud väga keeruline nelja mängu ja kahe mängupäevaga 1x2 turul teenida vähemalt Eesti keskmist palka. Hetkel soodustas seda mudelit lihtsalt see, et kolm meeskonda alustasid esimest ringi kodus. Samas võis minu näitel nende kohtumistega ka miinusesse jääda, et mis ma siin ikka targutan.
-
Opening odds najal tootlus tegelikult lausa 38%, aga on olnud ka aastaid, kus selliselt lähenedes jääks kahjumisse.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeekord töötas see väga napilt, et kui panna Eesti klubide kaotusele igale mingi summa, siis sa sajalt eurolt suisa 9 euro plussi...
e: ma kasutasin siis suurima Eestis litsentseeritud kontori numbreid.
Leave a comment:
-
ei saa ka aru kuidas nii väheAlgselt postitas Andres. Vaata postitustMiks?
Koefidesse küll ei süüvinud, aga mis see läbi aastate keskmine meil on. Peaks ju olema tavapärane, et kõige n-ö esimeses ringis vähemalt üks neljast ikka võidab ühe mängu, ei?
25eurised betid, koefid betsafest
stjarnan@ 2.04 = +26
radnicki@ 2.25 = -25
buducnost@ 1.4= +10
shkendija @1.63= +15.75
kokku +26.75
panustamisel kelly kriteeriumit kasutanuna oleks seis veel parem
Leave a comment:
-
Miks?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSeekord töötas see väga napilt, et kui panna Eesti klubide kaotusele igale mingi summa, siis sa sajalt eurolt suisa 9 euro plussi...
Koefidesse küll ei süüvinud, aga mis see läbi aastate keskmine meil on. Peaks ju olema tavapärane, et kõige n-ö esimeses ringis vähemalt üks neljast ikka võidab ühe mängu, ei?
Leave a comment:
-
Seekord töötas see väga napilt, et kui panna Eesti klubide kaotusele igale mingi summa, siis sa sajalt eurolt suisa 9 euro plussi...
Leave a comment:
-
Eintracht vastaseks oleks florale jackpot.see ei ole just kylaklubi ja need m2ngud tooks kena kopika sisse.ja pipi laulu saaks kuulata.tavaliselt laulab seda mitu inimest.
Leave a comment:
-
Käisin aprillis Frankfurti Euroopa liiga vöörsilmängu vaatamas. Väga tuusad fännid, tegid kövasti lärmi ja söbralikud olid. Neid oleks cool uuesti näha.Algselt postitas Vask Vaata postitustLoodan, et ma midagi ära ei sõna, aga väga kõva, kui näeksime Espanyoli ka Frankfurti sellel hooajal Eestis mängimas.
Leave a comment:
-
Flora - Radnicki 2:0
Luup peale | Supervahetus Lepik ja Kostja tõid Florale fantastilise võidu! (galerii!)
Ühe momendi raisanud, kuid teise värava meisterdanud Vassiljev: mängisin lõpuni ja elu andis tagasi!
Jürgen Henn: suutsime terve mängu rumalaid lollusi vältida
Kams hoiatas, et nädala pärast võib Radnicki "mängida nagu Barca"
Radnicki peatreener Krunic: ebaõiglane kaotus, aga ise oleme süüdi
Flora sangar Lepik: oli raske aktsepteerida, et mu enda tervis vedas mind alt
Fotouudis: Flora fännid tähistasid Raio Piiroja sünnipäeva erilise lipuga
Stjarnan - Levadia 1:2
Luup peale | Levadia sai Islandil kaotuse, aga ka päästva võõrsilvärava
Rogic: raiskasime sajaprotsendilisi võimalusi, vastased olid efektiivsed
Trans - Buducnost 0:2
Luup peale | Buducnost otsustas kõik ära ilma higistamata (galerii!)
Meerits võttis vastutuse: esimene värav oli puhtalt minu jama
VAATA JÄRELE: Transi eurohooaeg algas õnnetu kaotusega
Rahabossijutud
Summad selged: Eesti klubid teenivad eurosarjadest vähemalt 1,52 miljonit eurot
Leave a comment:
-
Loodan, et ma midagi ära ei sõna, aga väga kõva, kui näeksime Espanyoli ka Frankfurti sellel hooajal Eestis mängimas.
Leave a comment:
-
Esimene Balti riikide klubide värav tuleb Lätist. Ventspils läks albaanlaste vastu juhtima.
Leave a comment:
-
Astana armastab VTB-liigas kodumängud Cramo jt läänepoolsete klubidega sättida meie aja järgi kella 10ks hommikul
Leave a comment:
-
Nojah, üsna korralik lollus sel juhul. Vaevalt, et kodutiim sellest ka nii suure eelise saab, pigem on lihtsalt mõlemad tiimid 30 minutiga surnud ja mängukvaliteet olematu.Algselt postitas Ott Järvela Vaata postitustKohtumise algusaja määrab kodumeeskond. Ega Škendija kogemata kordusmängu Kaljuga kohaliku aja järgi kell 17 alusta. Kuigi praeguse Accuweatheri prognoosi järgi on tol päeval Skopjes normaalne temperatuur (ca 25), siis poleks midagi ootamatut, kui kell 17 oleks sooja üle 30 kraadi. Kui Levadia 2007 Makedoonia satsi Prilepi Pobedaga mängis, oli sooja olnud 43 kraadi:
https://sport.postimees.ee/1684241/t...ukatlas-pobeda
Leave a comment:
-
Kohtumise algusaja määrab kodumeeskond. Ega kendija kogemata kordusmängu Kaljuga kohaliku aja järgi kell 17 alusta. Kuigi praeguse Accuweatheri prognoosi järgi on tol päeval Skopjes normaalne temperatuur (ca 25), siis poleks midagi ootamatut, kui kell 17 oleks sooja üle 30 kraadi. Kui Levadia 2007 Makedoonia satsi Prilepi Pobedaga mängis, oli sooja olnud 43 kraadi:
Leave a comment:
-
Mulle tundub ka pigem idiootne Küprosel mängu 18.30 alustada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: