Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tammeka juhtidelt oleks ikka väga veider otsus olnud Hurt minema saata. Kujutan ka ette, et nende kahe koostöö võib olla päris muljetavaldav, Hurt tundub mulle akadeemilise treenerina parem, samas pole tipptasemel kogemusi, mida annab Kristal.
Tammeka juhtidelt oleks ikka väga veider otsus olnud Hurt minema saata. Kujutan ka ette, et nende kahe koostöö võib olla päris muljetavaldav, Hurt tundub mulle akadeemilise treenerina parem, samas pole tipptasemel kogemusi, mida annab Kristal.
Hurdal on kogemusi rohkem ,kui Kristalil julgen ma väita. Eesti tipptasemel on tal kogemus eelmisest hooajast .Keda ja kui kaua on Kristal treeninud? Too üks näide .
Hurdal on kogemusi rohkem ,kui Kristalil julgen ma väita. Eesti tipptasemel on tal kogemus eelmisest hooajast .Keda ja kui kaua on Kristal treeninud? Too üks näide .
ei hakka küll nüüd fakte välja otsida, kuid enne kui levadiasse Prinsi abiks läks siis tegeles Flora 92 pundiga. Seda punti nimelt peab zaur Flora viimaste andekamaks.
Lisaks sellele on ta ju koondise treenerite pundis olnd.
Kristali kasuks (vs Hurt) räägib lisaks veel asjaolu, et ta on mängijana mänginud näiteks Pijpersi ja Thordarsoni käe all, millega ei saa just väga paljud kiidelda.
Nagu ta ise on öelnud, et enne nende tulekut ei teadnud keegi, kuidas asjad Euroopas käivad. Tema on seda köögipoolt näinud. Thordarson näitas, kuidas käivad asjad Skandinaavias ja Pijpers, kuidas asjad käivad maailma tipu lähedal (tema sõnad). Kas need asjad ka meil toimivad või mitte, aga vähemalt on teada, kuidas seda tehakse mujal.
Selliseid kogemusi ei saa ka mitte alahinnata. Nagu näiteks ka Reimi puhul. Ma arvan, et neist kahest võivad vabalt saada uued komeedid meie suhteliselt üksluises treenerite kollektiivis.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Siin on ikka väga kõva ajavahe, siis me, eestlased, elasime jalgpallis sellisel ajal, kus polnud "suurest jalgpallist" meil suurt aimu, nüüd asjad ikka väga-väga muutunud.
Siin on ikka väga kõva ajavahe, siis me, eestlased, elasime jalgpallis sellisel ajal, kus polnud "suurest jalgpallist" meil suurt aimu, nüüd asjad ikka väga-väga muutunud.
Küsiks Kristalil -mis olid tema nõudmised kui ta tuli Tammekasse.Kas see oli palga suurus,mängijate ostmine...või midagi muu...ambitsioonid,tõestada endale et ta on valmis ML meeskonna treenida
meie suhteliselt üksluises treenerite kollektiivis.[/QUOTE]
Nahkpea!
Kus sa seda võtad ,et Eesti treenerite kollektiiv on üksluine.Meil kümme ML-i klubi ja kõigil on vägagi omanäolised treenerid. Lisaks veel kamaluga neid ,kes võiksid vabalt ML- klubisid treenida .
meie suhteliselt üksluises treenerite kollektiivis.
Nahkpea!
Kus sa seda võtad ,et Eesti treenerite kollektiiv on üksluine.Meil kümme ML-i klubi ja kõigil on vägagi omanäolised treenerid. Lisaks veel kamaluga neid ,kes võiksid vabalt ML- klubisid treenida .[/QUOTE]
Pigem mõtles Nahkpea seda, et aastast aastasse on meil ringelnud sama punt treenereid ML-s. Väga positiivne, et uusi tuuli on tulemas. Uued ja palju kaasaaegsemad nägemused tulevad meie ML kasuks.
Pigem mõtles Nahkpea seda, et aastast aastasse on meil ringelnud sama punt treenereid ML-s. Väga positiivne, et uusi tuuli on tulemas. Uued ja palju kaasaaegsemad nägemused tulevad meie ML kasuks.
Said õieti aru.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar