Algselt postitas Dan_
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkas Tammekal oli uusi mehi ka testimisel?mingist uuest väravavahist on juttu olnud?mis koosseis oli?
Vouis (Perlin)
Ei ole kindel, kas said kõik.
Rumeenia väravavaht on läinud, palk polnud piisav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustTulevik - Tammeka 2:2 , no võib rahule jääda..
Ja ühe Tammeka kuti jaoks lõppes õhtu paraku traumapunktis. Antti Kammiste lahkel abil (autoga) ta sinna sõidutati.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitust
Ja ühe Tammeka kuti jaoks lõppes õhtu paraku traumapunktis. Antti Kammiste lahkel abil (autoga) ta sinna sõidutati.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTammekal on Sebastian väravasse olnud? See siis on see Küti moodi kutt tegelikkuses sakslasena.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTammekal on Sebastian väravas olnud? See siis on see Küti moodi kutt tegelikkuses sakslasena.
Nii loll ma ka pole, et Kert Kütti ära ei tunneks. Tammeka väravat kaitsesid u. 70 minutit Kütt ja seejärel Mait Toom. (e: Urmar: kui ei usu, küsi kasvõi Lelovi käest)
Jutul lõpp! Punkt.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustMis kuradi iba sa ajad kui ise mängu näinud pole. Mina ei tea kes selle koosseisu Tammeka lehe jaoks tegi, aga no kurat...!
Nii loll ma ka pole, et Kert Kütti ära ei tunneks. Tammeka väravat kaitsesid u. 70 minutit Kütt ja seejärel Mait Toom.
Jutul lõpp! Punkt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar