Teisipäevaks olen ma aga Tartust läinud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Et te hooaja jooksul ühe kobinaga hakkama saate see ei tee teist veel korralikku klubi. Ma ei ole sugugi teie vihavaenlane , pigem ootaks kogu aeg tõelist vastasseisu ja konkurentsi aga paraku topitakse Tartus kõik rahad pigem mõne pedekossuneegri perse kui omadesse jalgpalluritesse. Leidke omale ometigi üks spons kes teid medalitele viiks ja siis võib kindlasti öelda ,et olete konkurentsis.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustEt te hooaja jooksul ühe kobinaga hakkama saate see ei tee teist veel korralikku klubi. Ma ei ole sugugi teie vihavaenlane , pigem ootaks kogu aeg tõelist vastasseisu ja konkurentsi aga paraku topitakse Tartus kõik rahad pigem mõne pedekossuneegri perse kui omadesse jalgpalluritesse. Leidke omale ometigi üks spons kes teid medalitele viiks ja siis võib kindlasti öelda ,et olete konkurentsis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustMa pole kordagi väitnud, et oleme mingi hull korralik klubi. Tammeka on amatöörsats ja võit proffide yle teeb emotsioonid kahekordsex. Ah jaa, KOBINAID on sel hooajal nyydsex juba viis olnud. Seega võid oma frustratsiooni ainult oma meeskonna peal välja elada. Amatööre peax ju igast asendist võitma või kuidas?
Minul pole mingit frustratsiooni . Ma soovin ,et Eesti jalgpallimeistrivõistlused oleksid põnevad ja Flora võidaks pinevates mängudes , mitte ei sureks välja tänu sellele ,et puuduvad pealtvaatajad.FCF Forever
Kommentaar
-
Seda, et Eesti meistrikad olexid põnevad soovivad vist kõi jalka austajad ja see hooaeg tundubki kuni lõpuni pingeline olema.. Ja fännidel ei ole siin midagi võidelda, et klubi muutux profisatsix. Tartu jalgpall pole siiani medaliheitlusesse sekkunud ja kahjux ei sekku niipea. Pakun, et just tänane kaotus meile võix rahva huvi eesseisva Flora-Levadia mängu suhtes suurendada. Kas see ka nii on selgub juba varsti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustHea mäng oli kyll a kas just hooaja parim..... Yle pika aja jälle kaitse töötas ja see andis kogu satsile enesekindlust juurde. Ja seda läheb teisipäeval kõvasti vaja.
edu!
Kommentaar
-
Ats pidevalt juhendab meeskonda ja see on suur pluss. Kahes mängus mis ta nyyd platsil on olnud, pole mingeid suuri apsakaid teinud ja pigem mõjub just see, et tema väravas on, kaitseliinile julgustavalt. Ainukesex miinusex on väljalöögid a sellest pole õnnex suurmaid jamasid siiani tulnud. Kyti viga oli see, et ta ei suhelnud meeskonnaga ka väljapool mängu ja loomulikult ei ole see just kõige parem näitaja. Ta nagu ei olexki kuulund tiimi....
Kommentaar
-
Ja lõppes nagu tavaliselt, kahjuks. Oli suht võrdne mäng aga võitis ikka leegionäridest kubisev Trans.
Selles peitub üks Eesti jalgpalli puudusi ,et mängu võitja on liigagi palju ette ennustatav . Asi pole mitte niivõrd selles ,et Tammeka neid ei võitnud vaid ,et ma tean juba ligi 18 aastat ,et Trans ei tule Eesti meistriks vaid võib paremal juhul vibreerida kohtadel 2 kuni 3.FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar