Algselt postitas ROOTSI KUNN
Vaata postitust
Samuti ei saa ma absoluutselt nõustuda sellega, et Lasnamäe kergejõustikuhall oleks mõeldud vaid mõnele tervisejooksjale. Ma ei kujuta ette, kust sa selliseid asju võtad. Käin ise talviti seal treenimas ja võin asualt öelda, et seal valitseb täielik hullumaja. Hall on puupüsti täis ja seetõttu olen oma treeningu ajad lükanud umbes kella kaheksa peale, sest varem lihtsalt ei saa löögile. Sageli ei jätku isegi kappe, kuigi neid on seal võrreldes teiste hallidega vägagi palju. Tallinna spordihallist ei tasu rääkidagi. Seal teisipäeval ja kolmapäeval, kui treenivad ka enamus kergejõustiku treeninggruppe, normaalselt oma asja ajada on võimatu.
Ja ära nüüd arva, et ma ei sooviks juurde spetsiaalseid jalgpallistaadioneid ja halle. Vastupidi, neid peaks olema igas linnas. Samas pole mõtet lihtsalt siin jama pritsida, et kergejõustikule mõeldud halle on liiga palju. Ei ole liiga palju, lihtsalt jalgpallile mõeldud halle ja väljakuid on LIIGA VÄHE! Päikest sulle
Üldsegi leian ma, et selle arutelu võiks kuhugi uue teema alla lükata, sest praeguseks on see juba Tammekast natuke kaugele läinud.
Kommentaar