Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tammeka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mortan Vaata postitust
    Sõnumeid Norrast. Tammeka raudvara juba Esiliiga aegadest, Siim Roops, räägib, kuidas Lõuna-Norras vutt on. Meeldiv on muuhulgas see, et paarikümne tuhande elanikuga linnas ning tugevuselt Norra esimese viiekümne...saja sisse kuuluvas klubis on meie oludega võrreldes hea infra ja korralik hulk taustajõude.

"Siim Roops Norrast: Tammeka mängiks Jerviga viiki, ma lööksin kaks väravat!"
    Taas väga hea intervjuu!

Muidugi üpris kurb, et ka Norra 3nda liiga sats teeb enamustele meie kõrgliiga võistkondadele infrastruktuuri osas silmad ette.

Kommentaar

Ehk Tammeka järgnev mäng teisipäeval kodus Kaleviga.

Kommentaar

Ma ei teagi, palju staadionil istekohti on, aga ühel pool väljakut on suur tripka seisukohtadega ja teisel pool ilus uus tripka istekohtadega, sees riietusruumid ja muu vajalik.

kust kurat selline sõna tulnud on?

Kommentaar

ole õnnelik, et trimka ei ütle.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
            Ma ei teagi, palju staadionil istekohti on, aga ühel pool väljakut on suur tripka seisukohtadega ja teisel pool ilus uus tripka istekohtadega, sees riietusruumid ja muu vajalik.

kust kurat selline sõna tulnud on?
            ei tea
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Tammeka ja Kalevi mäng on kohe-kohe tulemas, nii et ToetanTammekat.eu tegi mõlemat klubi tundva inimesega mahlaka intervjuu

Kommentaar

Minu arust on piinlik, kui staadionidiktor ei oska lugeda/lausuda selliseid primitiivseid eesti nimesid nagu Toomas või Kaas, rääkimata Annelinna kunstmuru kõlarite olematust helikvaliteedist, mis omakorda pärsib jõuliselt diktori sooritust. Jutt käib siis tänasest Pärnu - Tammeka 2 Esiliiga mängust, kus Kaasi asemel kõlas selges eesti keeles Laas. Lisaks veel mitu praaki nimede lugemisel/lausumisel - ei oska öelda kumma oskuse taha asi jäi.

Kommentaar

Ma panustaks siinkohal pigem kõlaritele, sellist "tehnikaparki" nagu on Annelinnas, ei leia tõenäoliselt mujalt Emajõe kummaltki kaldalt

Kommentaar

Ma panustaks siinkohal pigem kõlaritele, sellist "tehnikaparki" nagu on Annelinnas, ei leia tõenäoliselt mujalt Emajõe kummaltki kaldalt
                    Tehnikasajand
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Kütteks teisipäevaõhtuse Kalevi eel, Michael "Mihhael" "Maikel" "Miša" Kaltenhauser Tartust, Sillamäest ja meeskonna tugevustest-nõrkustest:

Artiklis natukene lähemalt Michaeli elukäigustki

Kommentaar

Väga vonks. Võtan kaks mütsi korraga maha Tammeka fännide aktsioonide ees. Mumeelest esimene mansa, kus fänkond tõsiseltvõetavalt ja tasemel tegeleb off-game aktiviteetidega. Mina näiteks ei teadnud Kaltenhauseri-Mišast mitte midagi, näinud teda vaid mõnes mängus. Jälle targem - ja Miška on sümpaatne mees! Pange samamoodi edasi!

Kommentaar

Väga äge mäng oli ja emotsioon laes! Kaltenhauseri ees meeletu kummardus, see mees tõi ikka paar sellist palli ära, mis pidanuks väravas lõpetama. Lisaks tundub olevat väga sümpaatne tegelane.

Galerii: http://www.tartupostimees.ee/803952/...llinna-kalevi/
                          Kohtumise kava: dropbox.com/sh/br6rs5nnh6lcjww/ve3XJjjS8P/tmk_kalev.pdf

Michael Kaltenhauser

Kristjan Tiirik:
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Puhas kuld, Martini intervjuust Michaeliga:

- "The fans chanted "Sehr gut, Michael!" Do you have a message for them as well?"
                            - "I am very proud they support me so much. I try to give them something back with my performances. It's very important for every football player."

Kommentaar

Puhas kuld, Martini intervjuust Michaeliga:

- "The fans chanted "Sehr gut, Michael!" Do you have a message for them as well?"
                              - "I am very proud they support me so much. I try to give them something back with my performances. It's very important for every football player."
                              Meil siin liigas ikka väga palju vahvaid välismaalasid, kes saavad aru, kellele vutti mängitakse. Kahju ainult, et enamus eestlasi nii tuimad on, ei ole mina näiteks üheski väljaandes või intervjuus kuulnud, et näiteks mõni Flora mängija räägiks kui olulised tema jaoks fännid on ja kui palju sooritusele kaasa aitavad.

Kommentaar

Tuju tegi sitaks heaks, kui töölt koju jõudes skoori tegin. Paluks veel võite
                                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Working...
                                X