Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tänud kõikidele sokkudele, kes siin kiitust minu aadressil avaldasid. Mu suurt patriotismi Eesti jalgpalli vastu näitab kas või see, et sellise mängu nimel ohverdasin ma Pere Leib - Selver võiduka kullamängu, mis samal ajal siis Tartus toimus. Kusjuures enne eilset olin PL viimasest umbes 20 mängust kohal käinud 18 (k.a võõrsilmängud nii Eestis ja Lätis). See meistritiitel nüüd jäi nägemata, kuid mis seal salata - eks loomulikult on vutt primaarne, Tartu võrkpalli ma pigem toetan hobikorras.
Teisalt, mis me siin minust räägime - fänne, fänne, fänne on tarvis !
Selle kohapealt et Mällar jälle mällaris oli ma vastu ei vaidle - mängust väga ähmased mälestused küll
Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!
Eks Mällaril ole selle rahakesega probleeme, siis peab leidma alternatiivseid jooke, mis vähe kiiremini purju teevad. Kollane Wolli(7kradusovi) ja kindlasti ka sinu lemmik roheline Wolli :P
R2, Järvamaa bändi Ans. Anduri ja kunagise lege FHM-i mees Madis Aesma räägib jalgpallist muusikas ja muusikutest jalgpallis, Türi Komeedist ja muuhulgas ka Tammeka fännamisest:
Väga lahe oli Tammele tagasi tulla, iseasi, et mäng oli nii-ja-naa. Tänased plussid ja miinused tribüünilt vaadatuna ja kirja panduna toimetaja Tarro poolt:
Kommentaar