Algselt postitas tomm
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustega eriti palju variante pole, aga hetkel asi aint kõlakate tasemel, a nuh kui vaatad treeningmängude koosseise siis pmst hammustab läbi
Koosseisu järgi on see kas M. Hurt või Tutk.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSuht mõttetu vastus, kui sama hästi võiks nime öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSuht mõttetu vastus, kui sama hästi võiks nime öelda.
Koosseisu järgi on see kas M. Hurt või Tutk.
Kommentaar
-
See on tavaliste kaotajate esimene lause pärast lõpuvilet. Ma ei ole oma silmaga ühtegi kontrollkohtumist näinud, aga kui olukord on selline, nagu foorumis räägitakse, siis on küll tunne, et pigem võinuks ilma abikäteta Esiliigasse langeda kui nüüd terve aasta ilma abijalgadeta ketukaid ja parastamist saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lutipunt Vaata postitustPreche mängis esimese poolaja stopperit ning taga oli temaga 0. Teiseks poolajaks tuli uus nägu keskkaitsesse- esimene kord tõmbas ründaja ära triblaga...5 minutit hiljem enam mitte ja siis oli pea ahastusest käte vahel
Kommentaar
-
Pole ta nüüd väga pikk midagi. http://www.transfermarkt.de/de/marvi...er_139757.htmlkeskpärane pikkus kaitsja jaoks. Ma isiklikult arvan, et pigem toodi vahetusmeheks, aga, mine sa tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustPole ta nüüd väga pikk midagi. http://www.transfermarkt.de/de/marvi...er_139757.htmlkeskpärane pikkus kaitsja jaoks. Ma isiklikult arvan, et pigem toodi vahetusmeheks, aga, mine sa tea.
Kommentaar
-
Hurt jätkab kindlasti, Hausenberg peaks ka terve olema, seega Tutk ja Marvin vahetusmehed. Sest, olgem ausad Tutk on seal keskel ikka kuradimia vilets. Tegelt, ma lihtsalt eeldasin seda, pole uut meest veel mängimas näinud, võib-olla on tõesti asjalik vana.
Kuigi, miks meeskonda oleks vaja tuua vahetusmees? Ilmselt temaga ikkagi muud plaanid.
Kommentaar
-
Nimeküsimus tekitas mõistetevatel mittebalkanipärastel põhjustel minuski küsimusi, ent selline näikse noorhärra nimi olevat - ja sellist nime näikse kandvat ja aksepteerivat ka noorhärra kaaskondsed, kes sotsiaalmeedias tema klubivahetusele kaasa on elanud. Nii et ebahorvaadiliku nimega noormees, kes muuseas on esmamulje järgi ka ebabalkanlikult vaikse loomuga Aga tüpaaži mõttes põnev tegelane ja ma loodan, et ta lisab seetõttu ka duublisse mõnevõrra elevust, ehkki seni olen isiklikult teda põhitiimi trennides näinud. Philips räägib pisut ka inglise keelt, samas kui teine selle nädala täiendus, Marvin Jonathan Prempeh, on väga hea inglise keele oskusega (lisaks räägib mees muidugi ka saksa keelt ja nagu ta täna mainis, ka vist ka natukene hispaania keelt). See polegi nii väga vutijutt enam, aga Prempehi osas saab lähipäevil liikuvat pilti ka näha, kus ta siis ise vutist ja asjust muljetab.
Treeningkavade järgi peaks Tammeka selle nädala lõpus ka Läti treeningmatši-reisi ette võtma.
Ahjaa, tean ette reklaamida, et podiseb pada, kust tuleb ka pikemat juttu herr Erkenbrecheriga!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar