Algselt postitas Zigmaister
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas Kalp Vaata postitustTegelikult on kurb,et te Tartu suuruse linna kohta(95000 elanikku) isegi autotäit fänne kokku ei saa,sitta sest ilmast...
Algselt postitas P20 Vaata postitust
Meelis.jpg
Ütleme nii, et seda lugedes ei olnudki mul enam sõnu(heas mõttes, loomulikult, üliheas, üli-üliheas), targem on lisada lihtsalt oma teksti lõpetuseks kolm punkti ...
Algselt postitas AnnaS Vaata postitustAinuüksi see lause avas minu jaoks umbes kahetunnise filosoofilise arutelu teemal "hinnangud, suhtumine ja muud elu mõtted" Ära enam nii küsi, muidugi heas mõttes!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustLugesin seda toetantammekat blogi, kuid seal jäid silma aint see - MINA, MINA, MINA. Nõrk!Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Mul on väga hea meel, et meil on toredaid klubifänne, kes ajuti ka hullutempe teevad, aga selle asemel, et kulutada oma energiat egopaituste otsimiseks mööda internetti ja hämmastamisele selle üle, et klubi mängijad ei olegi veel jope mahavõtmise eest kiitnud, võiks jõudu konstruktiivselt kasutada. No näiteks orgunnida auto Narvasse. Mõelge kui palju kasulikku energiat saaks Tammeka juurde, kui te selle rakendaks näiteks fännireiside korraldamiseks või millekski muuks edasiviivaks. Isegi piibliraamat õpetab, et alpus on surmapatt!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustLugesin seda toetantammekat blogi, kuid seal jäid silma aint see - MINA, MINA, MINA. Nõrk!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Mõned siin ei saa kuidagi paljaid poisikehi silmist. Küsimus pole ju selles, et mida keegi kandis ja kas see oli särk, maika, kasukas või paljas nahk. See on nende inimeste jaoks oluline, kes seda tegid. Küll aga peaks laiemalt olema huvitav, kuidas praeguste klubide pallurid üldse oma toetajatesse suhtuvad.
Eks osalist suhtumist näitabki "Meil oli külm, tõmbasime riietusse" vms jutt.
Ehk tänada poleks pidanud särgi või külmast kikkis nibude eest, vaid selle eest, kes keegi üldse vaatama (ja toetama) tuli. Lihtsalt viisakus.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas lennu Vaata postitustMul on väga hea meel, et meil on toredaid klubifänne, kes ajuti ka hullutempe teevad, aga selle asemel, et kulutada oma energiat egopaituste otsimiseks mööda internetti ja hämmastamisele selle üle, et klubi mängijad ei olegi veel jope mahavõtmise eest kiitnud, võiks jõudu konstruktiivselt kasutada. No näiteks orgunnida auto Narvasse. Mõelge kui palju kasulikku energiat saaks Tammeka juurde, kui te selle rakendaks näiteks fännireiside korraldamiseks või millekski muuks edasiviivaks. Isegi piibliraamat õpetab, et alpus on surmapatt!
Kommentaar
-
Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustMa olen seda maininud ainult sellepärast, et me soovisime paista neile silma enamgi, et nad saaksid vürtsi juurde. Mängijatelt tunnustuse saamine kasvõi plaksu teel või silmside teel on ütlemata lahe asi, siis sa vähemalt tead, et see läks asjaette, seekord siis vist mitte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar