Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas dobermann Vaata postitustüle 3000 posti teinud mees võiks teada, et EI, kui muidugi maagtammeka teine EList välja ei kuku mingi ime läbi
Kommentaar
-
Algselt postitas dobermann Vaata postitustüle 3000 posti teinud mees võiks teada, et EI, kui muidugi maagtammeka teine EList välja ei kuku mingi ime läbi
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustAga kui nime vahetada. Nagu seda plaanib mõni teine superklubi.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui Sörvet mõtled, siis neil pole ju vaja nime vahetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas magnisco Vaata postitustTore küll, kuid mis kasu sellest on?
Ja sellisest tugevast klubist nagu Transist üle olla, ei suuda kõik Ml klubid. Maag suutis ja kindlasti saavad sellest eesolevateks mänguteks ja järgmiseks hooajaks hoogu juurde.
Ikkagim, suur asi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustMis kasu siis üldse võitmisest on? Mis kuradi vahet sel on,et ei pruugi tõusta enam 4. positsioonile,ikkagi mängitakse sajaga.
Ja sellisest tugevast klubist nagu Transist üle olla, ei suuda kõik Ml klubid. Maag suutis ja kindlasti saavad sellest eesolevateks mänguteks ja järgmiseks hooajaks hoogu juurde.
Ikkagim, suur asi.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Juba sain vastuse.
Härra Bruno Rammo vilistab nii et Tammeka võidab. Kolm mängu mis ma leidsin on kõik Tammeka võitnud. Kahjuks teeb see halba jalgpalli mainele ja kohtuniku nimele. Kohtunik peaks ikkagi olema erapooletu. Seega mina ei hinda teie eilset võitu väga kõrgelt. Pole mõtet öelda et asi on veel karikamängus vaid kohtunikus. Leidub ka teisi, kes varsti hakkavad teile seda ütlema, et Rammo vilega te kipute võitma.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustJuba sain vastuse.
Härra Bruno Rammo vilistab nii et Tammeka võidab. Kolm mängu mis ma leidsin on kõik Tammeka võitnud. Kahjuks teeb see halba jalgpalli mainele ja kohtuniku nimele. Kohtunik peaks ikkagi olema erapooletu. Seega mina ei hinda teie eilset võitu väga kõrgelt. Pole mõtet öelda et asi on veel karikamängus vaid kohtunikus. Leidub ka teisi, kes varsti hakkavad teile seda ütlema, et Rammo vilega te kipute võitma.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustJuba sain vastuse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar