Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKaks varianti, kas ööö muutub mustemaks või valgemaks. Praegu muutub näiteks valgemaks.
Kommentaar
-
Pole paha algus hooajale või mis? Kuigi vahepeal oli mäng Infoneti käes täielikult, siis võitu vääriti. Infonetil oligi üks reaalne võimalus ainult, kui pall (peaaegu) üle joone läks? Siit pealt annab ehitada küll.
PS: Ma küll markofkinit hääle järgi ära ei tunne, kuid kui uskuda Postimeest, et ta kommenteeris, siis sai päris hästi hakkama. Ei olnudki anti-ta, kuigi oleks arvanud sedaIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustKas Elioni nett pask või Postimehe ülekanne, aga teist poolaega on ülekandes ikka väga vähe näha.
Tammekalt aga vägev tulemus alustuseks, õnnistasite oma kodu korralikult sisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustÜlekande poolne viga ikka. Kahjuks see striimindus väga vaevaliselt see jalka-aasta alanud.
Tammekalt aga vägev tulemus alustuseks, õnnistasite oma kodu korralikult sisse.
Loodame, et põhjuseks on ootamatult suur huvi
Kommentaar
-
Kahjuks teist poolaega väga palju näha polnud võimalik, aga ikka väga-väga tugev avaldus Tammekalt. Võit võiduks, aga see kuidas see saavutati - see oli hämmastav. Tohutu intensiivsus, positiivne agressiivsus ja meeskondlikkus. Eks seda oli eeldada, et emotsionaalselt tähendab avamäng Sepa staadionil sellele satsile väga palju, aga üllatati ikka väga positiivselt. Ja see, et Kiidron staadioni avavärava lööb, on küll muinasjutuline. Rahvast palju, emotsionaalne mäng, otsene konkurent kaotab avavoorus punkte. Raske midagi enamat reede õhtust tahta.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMillal viimati Tammeka liigatabelis esimesel kohal oli?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEelmisel hooajal?
Kommentaar
-
Algselt postitas gd77 Vaata postitustNõup. 2005 peale esimest mängupäeva kui võideti sellist asja nagu JK Dünamo Tallinn 9:0.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPole paha algus hooajale või mis? Kuigi vahepeal oli mäng Infoneti käes täielikult, siis võitu vääriti. Infonetil oligi üks reaalne võimalus ainult, kui pall (peaaegu) üle joone läks? Siit pealt annab ehitada küll.
PS: Ma küll markofkinit hääle järgi ära ei tunne, kuid kui uskuda Postimeest, et ta kommenteeris, siis sai päris hästi hakkama. Ei olnudki anti-ta, kuigi oleks arvanud seda
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustsepa tn säästukas on sitaks mõnnam kui nõmme oma !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar