Tartukatele küsimus: kas Sepapoisse, mis staadioni jaoks ju nii ilmne fännilaul, kas see jäi ainult mul kahe silma/kõrva vahele või ongi see mingil väga erilisel põhjusel põlu all?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas chac Vaata postitustTartukatele küsimus: kas Sepapoisse, mis staadioni jaoks ju nii ilmne fännilaul, kas see jäi ainult mul kahe silma/kõrva vahele või ongi see mingil väga erilisel põhjusel põlu all?
Tähtsamatest asjadest rääkides, siis oli kohtuniku tase väga halb ikka. Mulle muidu ei meeldi mängujärget eriti kritiseerida neid, kuid tänane Grigori tundus küll kahtlane. Nii kui kalevi mees maas püherdas, järgnes vile. Olenemata sellest, kas oli viga või mitte. Kastis oli sillamäe meestel käsi, ei vilistanud. Järgmisel rünnakul oli sarnane asi Tammeka kasti lähedal, vilistas kohe ära. Ma võibolla olen liialt Tammeka prillidega, kuid mu meelest oli tänane kohtunik väga-väga halb.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustRääbise ja Tšernjavski vigastuspausid on igalt poolt läbi käinud, kas Läll ja Litvjakov on samuti vigastatud?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustRääbise ja Tšernjavski vigastuspausid on igalt poolt läbi käinud, kas Läll ja Litvjakov on samuti vigastatud?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust205 pealtvaatajat täna Sepa tänaval Tammeka vs Levadia on ilmne liialdus,
100 nägu tuli vast ikka täis
Kas 2017 a. hooajal on ikka kombeks publikunumbreid üle kontrollida?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust205 pealtvaatajat täna Sepa tänaval Tammeka vs Levadia on ilmne liialdus,
100 nägu tuli vast ikka täis
Kas 2017 a. hooajal on ikka kombeks publikunumbreid üle kontrollida?
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeMarx Vaata postitustMa suutsin lugeda 165 tribüünidel, pigem on see 205 ikka reaalne number.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitust17.00 liigun tartu poole.Tagasi ei tule.kui mõni fänn tahab küüti olen olemas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar