Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustEks Aivar Rehemaal oli ka potentsiaali kõvasti, aga kunagi polnud tema päev, juhuslikult.
Seega saavutas ta rohkem kui 99% sportlastest.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKuna klubi ja meistriliiga viimasel ajal veidi kaugeks jäänud, siis pole väga kursis. Kuid kuhu Slash siis läks?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMul on sama küsimus Preimani kohta. Otsib ka endale mõnda klubi, kus rohkem peale saada?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKeskel küll Jõgi pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustMartin Haljak. Võin eksida, udused mälupildid, olin tol ajal juba Tartust ammu läinud.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustNo peaasi, et noored Itaaliassse ei lähe. Nii et näidake mune ja mängige noortega. Koppel haibib igal pool, kui head noored Tammekas on. Ongi aeg uued noored peale lasta. Lets go!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustLiiga kaua on olnud seda juttu, et nüüd tuleb Tammeka ja teeb. Ma olen oodanud seda päeva ammu, et Tartu suudaks ennast reaalselt kaardile mängida ja näidata siinsetele pealinna klubidele perset. On olnud sähvatusi jep, kuid jätkusuutlikku arengut ma ei ole suutnud Tammekas jätkuvalt näha. Jutud omadest poistest on muidugi kena ja tore, aga reaalsuses meie spordimaastikul see asi lihtsalt ei toimi. Kui me võtame täiesti talupojaloogika ette ja mõtleme, et eesti suuruselt teine linn ei ole suutnud circa 15 aasta jooksul ennast isegi medalile mängida, siis kuskil peab olema mingi aga sees, miks see nii on. Ma kindlasti usun, et Tartus tehakse head tööd noortega, aga see jutustamine peab ükskord ära lõppema, sest noh, vabandused saavad juba otsa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar