Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
Ma ei saa sealsest poliitikast aru. Kui nad jätkavad oma kasvandikega mängimist ja märkimisväärseid täiendusi aasta-aastalt sisse ei too, pole ju lootustki tiitli peale mängima hakata. Oma väljaütlemistega mängivad lihtsalt klouni. Aga on selge, et nad saavad ise ka aru, et need väljaütlemised on tagantjärele olnud debiilsed.
Lihtsalt mõned näited, miks Tammeka on naljaklubi (oma väljaütlemiste valguses):
- Mille poolest on Uljanov või Veelma (kes on minu silmis ülehaibitud, aga see selleks, ja kes muideks meenutab mulle jubedalt Rasmus Tautsi) parem kui Hadji Drame? Drame on mõlemast parem. Ja ta ei ole isegi Paide tugevaimas XI-s põhimängija. Igal Eesti mõistes tippklubil kuluks vaid 1-2 telefonikõne, et tuua endale kümme 20-aastast välismaalast testimisele, kes on Uljanovi ja Veelma tasemel või peajagu neist üle.
- Koskor ei ole ründaja, kes viiks meeskonna tiitlile. Ma võin puusalt tulistada ja öelda, et ta ei ole ülemäära intelligentne inimene. Lihtsalt tema mängus tehtavate otsuste põhjal. Prove me wrong.
- Kahe eelmise punkti peale... Kes neil siis väravaid lööma peaks?
- Kui Pechter saab vigastada, on Kiidjärv väravas. Kui Dudarev saab vigastada, on Tammik, Anderson ja Toomsalu kaitseliinis. Kui Teniste saab vigastada, on Läänelaid äärekaitses (sest Kapperit on vaja ründesse, kui väravaid tahetakse lõpuks lööma hakata). Kui Aloe saab vigastada, pannakse ilmselt mingi Veelma äärekaitsesse?
- Duubel on hetkel ju täiesti kohutav. Ma lihtsalt ei näe, kuidas sealt "oma kasvandikke" ülespoole edutatakse. Nagu viimases Paide mängus, kui 0:2 seisul toodi Mätase (ründaja) asemel debütant Uggeri (kui õigesti mäletan, siis kaitsvama suunitlusega poolkaitsja) sisse? Kindlasti mindi selle plaaniga viimase 15 minutiga viiki välja võitlema.
- Mitte ükski mängija, va Teniste, ei kuuluks meistrivõistkonda.
- Ja sada teist punkti.
Kui nad oma parimatele noortele mingisugust ahvatlevat väljundit ei paku, lähevad nad kõik minema. Kes see noor ikka tahab pendeldada 5.-8. koha vahel, kui pealinnast hea pakkumine tehtaks? Duublist pole kedagi tarka juurde tuua ja mõne aasta pärast võib Tammeka leida end tõesti väljalangemistsoonist.
Naljakas tõsiasi. Kui Tammeka peaks kunagi päriselt "tiitli peale heitlema" hakkama ja läbi selle "parimatele noortele ahvatlevat väljundit" pakkuma, siis need "parimad noored", kellega 5.-8. koha vahel pendeldatakse, oleksid kõik Tammekas hoopis pingipoisid ja ei läheks neist keegi kuskile. Leiaksid end duublist ja Esiliigast, kui selleks ajaks juba Esiliiga B-sse langetud pole. Nokk kinni, saba lahti.
Kommentaar