Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Hoidis Esiliiga meeskonna Meistriliigas.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Tammeka on esiliiga klubi või?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Sportliku taseme poolest küll.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Mis tulemuse?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Siis kui ta Tartu treeneriks läks oldi viimasel kohal. jah ilmselt enamus meistriliiga tasemel treenreid jääksid sealt seisust selle klubiga püsima, aga sellegi poolest ei teinud ta halba hooaega.
Ja okei see selleks. Aga eelnev haip on juba piinlik.
Kommentaar
-
See oli haip, et sobiks Viljandisse treeneriks v Blinn viimased kaks venda olid teksades ossid, kes ei ületanud kumbki mingeid tõkkeid vms. See on siin Eesti, see et ma soovin et Kalasnikovs saaks kord ka päris võimaluse, et näidata kas on ka midagi, ei tähenda et keegi arvab et Läti Guardiola oleks lol.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustSee oli haip, et sobiks Viljandisse treeneriks v Blinn viimased kaks venda olid teksades ossid, kes ei ületanud kumbki mingeid tõkkeid vms. See on siin Eesti, see et ma soovin et Kalasnikovs saaks kord ka päris võimaluse, et näidata kas on ka midagi, ei tähenda et keegi arvab et Läti Guardiola oleks lol.
Kalašnikov ei saa kusagil Lätis tööd. Kohe, kui mingi sitt pakkumine Eestist tuleb, on vend esimese Riia bussiga kohal. Keegi teda üle poole aasta klubis ei taha. Sellel kõigel on põhjusi.
Kommentaar
-
Miks sa seda nii isiklikult võtad, justkui sina (üksi) lood selle narratiivi.
Kalašnikov ei saa kusagil Lätis tööd. Kohe, kui mingi sitt pakkumine Eestist tuleb, on vend esimese Riia bussiga kohal. Keegi teda üle poole aasta klubis ei taha. Sellel kõigel on põhjusi.
Kuidas kommenteerid ta Kuressaare tööotsa?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustTegu on meie regiooni Ricardo Caruso Lombardiga, päästab sitakotte relegatsioonist, aga pikas perspektiivis ei ole temaga midagi teha. Selliseid spetsialiste ikka leiab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Mainstream jalka vaatajatele see nimi ei ütle midagi. Ma proovin uuesti. tegu on meie regiooni Sam Allardycega.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Kuidas kommenteerid ta Kuressaare tööotsa?
Kommentaar
-
Ei midagi erilist.
Pmst, ma ei arva, et ta oleks mingi imetreener. Aga pigem on jätnud mulje, et väärib rohkem võimalust kui mõni Zelinski või Kristal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar