Algselt postitas joosep2
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
BVB - Vaprus
-
joosep2, vaata, kui oled oma vanades harjumustes või vanades aegades kinni, siis ei saagi eluga edasi minna.
Tänapäeval pole vist sadamat, kus poleks eestlast ja me ei sure mitte kuhugi!
Muidugi olid rasked ajad, aga kõik valu tuleb osata endast välja lasta, mitte seda endas koguda ning kellegi peale välja elada!
Ma pole enam noor ja pole tõesti veel nii vana, kui Sina...aga olen oma elus ka palju näinud, usu mind.
Starovoitovist kirjutades, siis tema oli tõeline mees meeskonnas, sest oli alati valmis võitlema lõpuni ning ei andnud kunagi alla!
Fänn kohtles ta alati tervitustega ja surus kätt tänutäheks, et me neid toetasime!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMuide täpsustuseks nii palju, et Starovoitov läks Transi hooaja lõpuni laenule.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustImelik lugu see laen? Ju siis Maagil pole vaja. Või ei mahtunud Maagis platsile?
Kommentaar
-
Kokkuvõttes võib vist öelda, et kui Vaprus ikkagi enda koosseisu tugevdab, siis jääb Maag tammeka ilmselt ka väljalangemispiirkonda konkureerima . Tuleb põnev lõpumäng, kus Vaprus, T. Kalev, Tulevik, Sillamäe ja Maag selgitavad selle ainsa otse välja langeja. Ise pakuks, et Maag ja Sillamäe omavad siiski parimaid võimalusi 6-7 kohale pääsemiseks.
Kommentaar
-
Tuletaks siinkohal meelde, et Maag Tammeka hooajaeelne eesmärk oli võidelda medali eest. Karm reaalsus näitab aga, et võideldakse heal juhul 6-nda koha nimel. Ühtegi oma parimat mängijat kinni hoida ei suudeta, ega seal pole neid ka millegagi meelitada tõenäoliselt.
Hooaja eel olid siin foorumis ka Tartu fännide ootused-lootused laes, nüüd ei näe peale mänge enam õieti üldse kommentaare. Ja ega pole ka midagi kommenteerida. Kui ma oleks Tartu fänn, siis minul tekiks küll õigustatult küsimus: kellega seda medalit siis püüda tahetakse? Kõik need klubijuhtide ilusad sõnad, et parimad mängijad hoitakse Tartus, on olnud lihtsalt üks suur mull.
Tammeka ja Maagi, ehk siis 5. ja 6. meeskonna, ühinemisel saadi meeskond, kes võitleb liigasse püsimajäämise nimel (ja seda hetkel Maag Tammeka teeb). Tegelikult oli ka eelmise hooaja 5. koht Tartule pettumus, sest räägiti ikkagi kõrgematest eesmärkidest. Rääkimata sellest, et see andis kerge löögi ka Tartu fänlusele."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
http://www.soccernet.ee/news.php?id=20706 Veidikene sellest mis klubi juhtkond praegu teeb, et võistond päästa
Kommentaar
-
See aasta Tartu jalgpallile tuleb kõige keerulisem viimase 3-4 a ,ML taseme mängijaid praktiliselt poole jäänud,noorte tase pole nii kõrge et asendada neid(kui vaadata I liiga tulemused).finansid praktiliselt nullis.klubi tegevus on väga umbne,linn vist eriti ei toeta.Tamme rek. toob natuke emotsiooni juurde-kui kauaks...minu isiklik arvamus,praegu juhtkond ei kontrolli klubi tegevus,ja süüdistada ainult neid pole mõtted.SEE pole seotud ainult MAAG i meeskonnaga,see pudutab terve Tartu jalgpall(Santos,Merkuur-Junioor,SK 10,mingil moel Elva). Kui linna poolt,või sposorite poolt ei tule toetust-Tartu jalgpall praktiliselt kaob Eesti tipust.
Kommentaar
-
Algselt postitas val Vaata postitustKui linna poolt,või sposorite poolt ei tule toetust-Tartu jalgpall praktiliselt kaob Eesti tipust.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustEesti tipust? Mis ajas meistrivõistluste viies-kuues koht tipp on? Keskpärane meeskond on lihtsalt muutumas viletsaks meeskonnaks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustJa sul pole kahju, Martin?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar