Kuresoo peaks endiselt vigastatud olema ja Valtnal oli ka jalg äsja traumeeritud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tammeka
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKure?........................................
Igatahes on viimastel aastatel nii läinud, et see, kes MLis viimaseks jääb, sel Esiliigas midagi head loota ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKure ei olnud Meistriliigas mingi autsaider, pälvides kõrge 9. koha. Ma ei eksi tavaliselt oma väljendites. Ükskord arvasin, et eksisin, aga ma eksisin. Kes aru saab, see saab.Algselt postitas aanvallerraamatud on pededele!
Kommentaar
-
Algselt postitas Stauffenberg Vaata postitustOled sa loll või mängid lolli?!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKure ei olnud Meistriliigas mingi autsaider, pälvides kõrge 9. koha. Ma ei eksi tavaliselt oma väljendites. Ükskord arvasin, et eksisin, aga ma eksisin. Kes aru saab, see saab.
Igatahes on viimastel aastatel nii läinud, et see, kes MLis viimaseks jääb, sel Esiliigas midagi head loota ei ole.
Kommentaar
-
Teen veelkord eriti taipamatutele selgeks, et ütlesin sedasi, et MLi viimane ehk siis autsaider on viimasel ajal järgneval aastal ka Esiliigas ebaõnnestunud. Ehk siis sellised meeskonnad, nagu Ajax, Tln Dünamo, Lootus. Ka Warrior pole tagasi saanud. Need on siis neli viimast autsaiderit. Lootus käis teises liigas ära ja on nüüd uuele ringile minemas. Ehk jõuab ikka kohale.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTeen veelkord eriti taipamatutele selgeks, et ütlesin sedasi, et MLi viimane ehk siis autsaider on viimasel ajal järgneval aastal ka Esiliigas ebaõnnestunud. Ehk siis sellised meeskonnad, nagu Ajax, Tln Dünamo, Lootus. Ka Warrior pole tagasi saanud. Need on siis neli viimast autsaiderit. Lootus käis teises liigas ära ja on nüüd uuele ringile minemas. Ehk jõuab ikka kohale.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitusttoona kui 17-0 oli siis polnd kure autsaider?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustno rääkisin ju viimastest aastatest, see 17-0 oli juba liiga vana lugu, sa käisid sel ajal veel püstipäi laua alt läbi.
Eesti vutile oleks kasulik kui tartu sats püsima jääks
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustÄra mine isiklikuks. Eelpool pole mainitud hoopis teisi fakte....
Eesti vutile oleks kasulik kui tartu sats püsima jääks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar