Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
no küll on häda kui ise nii targad ollakse. kui ta vene keeles kirjutab siis on häda, kui eesti keeles siis samuti. ok pole kõik grammatiliselt õige ehk, aga ega te ise vene keeles paremini kirjutaks. soccernetis kirjutamiseks ei pea eesti keele eksamit v kirjandit tegema. paides on elanikke alla 10000pln
Ma ei näe põhjust miks ma peaks Eesti foorumis vene keeles äkitse kirjutama hakkama. Sorri OT pärast.
ma ei arvagi, et peaks, lihtsalt pole mõtet siin nuriseda kui venepoisid eesti keeles kirjutavad ja seda natuke kehvemini kui teised. peaasi, et kirjutavad.
Homme, neljapäeval, 23. aprillil eetris uus Tammeka Jalkasaade! Parameetrite kell 9:40 / Sun FM / Tartus 101,2 MHz / Pärnus 96,4 MHz / www.sunfm.ee kaudu astub Jalkasaatest läbi JK Tammeka U6-U12 noortetöö metoodiline juht Indrek Koser!
Samas on hoos ka saate kuulajamäng, üks jalgpallihuviline kuulaja võib homse loosimise tulemusel koju viia kasti head-paremat Nõo Lihatööstuselt! Info loosimise, saate ja eelmiste saadete kohta leitav raadio kodulehelt.
Ja seda räägib mingi kirjaoskamatu aborigeenisarnane inimolevus.
Kust niukesed tulevad?
Kui läks juba norimiseks, siis lauset ei alustata sidesõnaga. Lisaks tekib põhjendatud küsimus sõna "niukesed" tähenduse kohta. Kokkuvõttes käin välja, et ehk lõpetame siin foorumis m***imängimise õigekeelsuse kohapealt. Teada on tõde, et alati satub trükkides mõni viga sisse.
Kahju on jah igatahes, kui Tartu Meistriliigast välja jääb. Slaavi klubid tulevad alt peale. Iganädalased reisid vene piiri poole. Jess!
(Ma igaks juhuks mainin, et ei kirjutanud "vene" kogemata väikese tähega)
sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
"krt mingi paide mängib ML, kus on 1000 elanikke, aga tartu ei saa kokku hea meeskonda.... häbi, võtke ming Tammekasse)))))))))))"
Nüüd seda:
"Kust niukesed tulevad?"
Kumb on arusaadavam, ausalt?
ma sain mõlemast ühtlaselt hästi aru. lihtsalt pole mõtet norida tema kallal, sest parem on kui ta kirjutab eesti keeles. selge see, et paides ei ela 1000 inimest, vaid ikka kordades rohkem, kuid parandada inimest saab ka muud moodi. vähemalt on ta valmis tammekat päästma. iseasi kas ta ka võimeline selleks on.
Kommentaar