Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lõpuks on ka Eesti Meistriliiga koondunud livescore.com leheküljele. Meeldivalt kasutajasõbralik mängutulemusi (k.a. siis välisliigad) ühest allikast kätte saada.

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
      Lõpuks on ka Eesti Meistriliiga koondunud livescore.com leheküljele. Meeldivalt kasutajasõbralik mängutulemusi (k.a. siis välisliigad) ühest allikast kätte saada.
      Ja mis sa arvad, kelle suur, abistav käsi oli mängus?
      Ma pidin nendega läbirääkimisi juba jõulust saati, et võiks Balti klubidest ka ülevaateid teha. Ja just äsja loodud Balti liiga ka tugevdas seda võimalust.
      Ps,. ma ei mõelnud seda "eputamiseks" ikkagi. Lihtsalt teadmiseks.

Kommentaar

kas homme mängu polegi vää? ejl vaikne kuidagi kuigi kure ja narva leht mängu justkui lubavad

Kommentaar

Toimub-toimub. Niipalju tean öelda, et kohtunikud Silver Kõiv, Neeme Neemlaid ja Andrei Karhu. Mängukeelde ei tohiks olla.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
            Ja mis sa arvad, kelle suur, abistav käsi oli mängus?
            Ma pidin nendega läbirääkimisi juba jõulust saati, et võiks Balti klubidest ka ülevaateid teha. Ja just äsja loodud Balti liiga ka tugevdas seda võimalust.
            Ps,. ma ei mõelnud seda "eputamiseks" ikkagi. Lihtsalt teadmiseks.
            tublii, suured tänud sulle
            ma suht kaua juba lootnud, et Eesti liiga võiks ka ikka tulla, kui seal juba eelnevalt olid juba selliste liigade ülevaated nagu näiteks Iisrael, Island jpt
            {9}

Kommentaar

Narva kaotus Maag Tammekale näitab tõesti,et see hooaeg on tase võrdsem ning sellest saab võita vaid Eesti jalgpall. Nüüd pole ühtki kaotuseta meeskonda, ning Levadia ja Trans on saanud just oma kaotused üllatusvõitjatelt kui nii öelda võib. Seega ei saa antud juhul mitte kedagi liigas alahinnata, kui võib-olla Ajax välja arvata.

Kommentaar

Tundub, et ülejärgmisel hooajal liitub veel üks profitiim - Sillamäe Kalevi näol, kui "Jalkat" uskuda.

Kommentaar

Oot-oot, minu nimi on Kalju. Nõmme Kalju. Mina ikka ka

Kommentaar

Võib juhtuda,et mõne aasta pärast pole amatöörmeeskondadel meistriliigas enam asja.

Kommentaar

Algselt postitas Art1 Vaata postitust
                      Võib juhtuda,et mõne aasta pärast pole amatöörmeeskondadel meistriliigas enam asja.
                      See oleks ju väga positiivne.

Kommentaar

Seda ikka eeldusel, et publikuhuvi suureneb. Muidu pole küll midagi sellist loota.

Kommentaar

Vale teema küll aga kas karikavõistluste loosimise tulemused on salastatatud?
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Lugupeetud klubi juhatus

Käeolevaga teatame, et Eesti 2007/2008.a. karikavõistluste 1/ 32-finaalide
                            paaride loosimine toimub teisipäeval,12.juunil kell 12.00 EJL-i suures
                            saalis.

Lugupidamisega,

Tõnu Sirel
                            EJL-i peasekretär

Loosimise tulemused ei sobinud või,et selline saladuseloor peal on?
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kuna ametlikku teadet pole saadetud, siis ei hakka ma sulle ka ütlema, niipalju mainin, et mängite tartlastega avaringis, kus toimub vaid 7 mängu.

Kommentaar

Ära tee ennast tähtsaks,sa oled igasugu lollusi siin avaldanud.Nüüd ei või siis mitteametlikke teadet välja panna.Mõtle,saad suisa oma teema teha "Karikasari 2007/08" Ei pea kellegi teise teemat ära sittuma...
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X