Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lõpuks on ka Eesti Meistriliiga koondunud livescore.com leheküljele. Meeldivalt kasutajasõbralik mängutulemusi (k.a. siis välisliigad) ühest allikast kätte saada.
Lõpuks on ka Eesti Meistriliiga koondunud livescore.com leheküljele. Meeldivalt kasutajasõbralik mängutulemusi (k.a. siis välisliigad) ühest allikast kätte saada.
Ja mis sa arvad, kelle suur, abistav käsi oli mängus?
Ma pidin nendega läbirääkimisi juba jõulust saati, et võiks Balti klubidest ka ülevaateid teha. Ja just äsja loodud Balti liiga ka tugevdas seda võimalust.
Ps,. ma ei mõelnud seda "eputamiseks" ikkagi. Lihtsalt teadmiseks.
Ja mis sa arvad, kelle suur, abistav käsi oli mängus?
Ma pidin nendega läbirääkimisi juba jõulust saati, et võiks Balti klubidest ka ülevaateid teha. Ja just äsja loodud Balti liiga ka tugevdas seda võimalust.
Ps,. ma ei mõelnud seda "eputamiseks" ikkagi. Lihtsalt teadmiseks.
tublii, suured tänud sulle
ma suht kaua juba lootnud, et Eesti liiga võiks ka ikka tulla, kui seal juba eelnevalt olid juba selliste liigade ülevaated nagu näiteks Iisrael, Island jpt
Narva kaotus Maag Tammekale näitab tõesti,et see hooaeg on tase võrdsem ning sellest saab võita vaid Eesti jalgpall. Nüüd pole ühtki kaotuseta meeskonda, ning Levadia ja Trans on saanud just oma kaotused üllatusvõitjatelt kui nii öelda võib. Seega ei saa antud juhul mitte kedagi liigas alahinnata, kui võib-olla Ajax välja arvata.
Käeolevaga teatame, et Eesti 2007/2008.a. karikavõistluste 1/ 32-finaalide
paaride loosimine toimub teisipäeval,12.juunil kell 12.00 EJL-i suures
saalis.
Lugupidamisega,
Tõnu Sirel
EJL-i peasekretär
Loosimise tulemused ei sobinud või,et selline saladuseloor peal on?
kuna ametlikku teadet pole saadetud, siis ei hakka ma sulle ka ütlema, niipalju mainin, et mängite tartlastega avaringis, kus toimub vaid 7 mängu.
Ära tee ennast tähtsaks,sa oled igasugu lollusi siin avaldanud.Nüüd ei või siis mitteametlikke teadet välja panna.Mõtle,saad suisa oma teema teha "Karikasari 2007/08" Ei pea kellegi teise teemat ära sittuma...
Kommentaar